Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] UWAGA PRZECZYTAJ PRZED INSTALACJĄ

ziom21x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że temat zostanie zaraz skasowany ale chce wszystkich niepełnoletnich poinformować JEŚLI KOZAKŁĄDAJĄC KONTO NA ORIGINIE PODACIE WIEK PONIŻEJ 18 LAT TO NIE BĘDZIECIE MOGLI GRAĆ ONLINE, WASZE KONTO NIE BĘDZIE ISTNIAŁO NIGDZIE POZA OIGINEM I DLATEGO MACIE TYLKO ZAKŁADKE MOJE GRY A NIE MACIE SKLEPU. Aby to zmienić pisać na live chat na help.ea.com wiem jakie to jest denerwujące bo podałem bele jaką datę urodzenia i musiałem długo pisać z supportem.

Opublikowano

Racja, trzeba będzie to jakoś dobrze napisać, przypiąć, ja niestety nie mam takich praw, trzeba będzie pisać do Pro kiki Junior'a. Ale w sumie za dużo to nie zmieni :/ Ludzie mają już w wielu przypadkach konta i często nie mają zamiaru ich zakładać, trzeba się na chat EA wybierać za każdym razem.

Opublikowano

Dokładnie moim zdaniem powinno pisać chociarz jakieś ostrzeżenie że gdy nie masz ukończonych 18 lat nie będziesz mógł korzystać z trybu multiplayer, tylko na pudełku z tyłu drobnym druczkiem jest -.-

plasterek96.png