Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]Balmora.PL - Uncle Ogarnia Balmore ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Balmora to syf MaKys juz sie bierze za serwa to sobie nie pogracie ;) A filmik fajny ale nie graj na tym :)

Pograć można :), lepiej już grać tutaj niż na elite i tych innych dziadowskich privach.

Niee_Zioom.png
Bywalec
Opublikowano

Według mnie to bardzo fajny serwer. Makys gówno zrobi... Co niby straszy jakimiś atakami ? żałosne .On ledwo co włącza komputer a co dopiero ataki ;dd

Pompa Jak Skurwysyn

METIN2.PL - 76LV

4H4 OWNED

Opublikowano

@UP Fubu kase ma wiec watpie by na zyski liczyl, z bambuskiem zrobili server wiec pewnie bedzie dobry. Nie sciagam bo wiem ze maja oni wielu wrogow ktorzy beda chcieli zniszczyc ich prace, wiec nie oplaca sie to poprostu:)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Jak dla mnie bambus3k nawiązał współprace z FuBu przy stworzeniu serwa bo doskonale wiedział, ze wszyscy jego ,,fani" beda grac na balmorze.

Duzo ,,maniaków na punkcie fubu" ------> dużo dzieci is (głownie konie bojowe itp) = duży zysk z IS-a. Ciekaw jestem kiedy zacznie sprzedawac bambusek itemy z navi...bo fubu raczej nic nie zrobi z tym. Bambus napewno nie dał mu dostępu do bazy bo fubu to kompletny laik co do tworzenia serwów, a jak juz uzbierają mnóstwo kasy z is-a to zapewne bambusek sie zmyje z całą sumą i słuch o nim zaginie (a moze go tak okrasc, poniewaz serwer prywatny = serwer nie legalny)

Tak wiec jakby nadarzyła sie taka sytuacja wasz Jaruś nic nie zrobi...co pójdzie na policje zgłosic, ze gośc z ktorym współpracował i dzielil koszty utrzymania priva go okradł z nieleganie zarobionych pieniędzy? ;p Obstawiam, ze miną 2-3 miechy i to bedzie koniec balmory, jednak to tylko moje zdanie i nie nasuwam tej prawdy innym graczom.

Co do filmiku - bardzo fajny. ;p

xnzn.jpg
Opublikowano

jedyne co sie w filmiku podobalo to nutka <3 . a co do atakow to bd trzeba troche poczekac ;f

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak makys chuja może, straszy atakami haha wjebał się do navicata na serwerach gdzie były hasła 123456 albo qwerty i myśli że błyszczy.

Filmik bardzo fajny, nuta też <3

Uśmiechnij się, bo jutro może ci zabraknąć czasu albo zębów

:)

Opublikowano (edytowane)

@Upy.

Wielu z was myśli że jest to serwer FUBU ale wcale tak nie jest.Serwer ten należy do gracza o nicku "Bambus3k", wasz znienawidzony fubu ma tam tylko gm i rzadko (od tygodnia nie było go ani razu) wchodzi, zagrajcie najpierw potem oceniajcie. Serwer jest fajny nie jest strasznie drogo, exp też leci. Dobra atmosfera panująca na serwerze, czasem lagi ale można grać.

Gram w Jino

Nick MieTek

Edytowane przez popek101

Larry-Chen-Speedhunters-dubkorps-audi-31.jpg

• Dodaj nową pozycję...