Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, problem jest taki - od 3 tygodni lagi były co niedzielę od 18 do 22 więc dało się przeżyć i sobie to tłumaczyłem że Riot ma serwery obciążone (ale czasem przy logowaniu wyskakiwało, że serwer busy) i że od neostrady też mają obciążone serwery. Dzisiaj nie mogę grać w ogóle - cały czas lagi, nawet o 22 w nocy! Najlepsze jest to że z kolegą gramy na North America i ja ping ok. 240 on ok 270 i on nie ma lagów i jego kumpel też a pingi podobne! Nie wiem co się z tym dzieje a support riotu to gówno bo odpisują kopiowaną wiadomością do każdej osoby tak samo i nic to nie daję. Proszę o pomoc i pytanie - wina ze strony riota czy usługodawcy internetu bo się zastanawiam nad zmianą neta. Dziękuję!

Opublikowano

Chodzi Ci że ping duży masz? Czy mało fps?

odpisz postaram sie pomoc

P.S

NIE WIESZ CO TO LAGSY CHYBA ;d NA PINGU 270 MUSZĄ BYĆ ;D

@topic

Sprawdz ping na stronach typu speedtest.net , pingtest.net

Jak będziesz mieć duży powyżej normy ( większy niż zwykle ) dzwoń do neostrady

Opublikowano

Duży ping - latency z wyłączonym gg skypem przeglądarką i wszystkim co się da taki jest :( a kumple większy pingi bez lagów.

Opublikowano (edytowane)

Na speedtestach ping po 50 czyli norma, a na NA wszyscy poza oceanem chyba mają +200 pingu ale ja mam lagi tylko w lolu. Net 6mb filmy na youtube HD bez probilemu tylko tu lagi, więc w czym problem?

@edit

Nie wiem o co kaman z tym a wszystko wygląda na problem Riotu tyle, że tylko u mnie on jest bo kumple grają normalnie i są na mnie lekko wkur*ieni bo robię z nimi grę i przegrywają bo ja przez 3/4 meczu resetuje modem z nadzieją o poprawę.

Edytowane przez SoJoker