Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu hackujesz?

WujekStaszek

Czemu hackujesz?  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czemu hackujesz?

• Bo jestem s?aby - inaczej nie umiem
      0
    • Bo bardzo duzo innych graczy tez hackuje - czemu mam by? gorszy?
    • Bo lubie niszczyc innym staty
    • Hacki w??czam tylko wtedy, gdy widze innego hackera w przeciwnej dru?ynie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dlaczego hackujecie? Dlaczego az tylu Was jest

Jak już był taki temat kiedyś to wybaczcie

Edytowane przez WujekStaszek

Nie gram na hackach

:)

We are Legion

We do not forgive

We do not forget

Expect us...

Opublikowano (edytowane)

Takie pytanie jest sprzeczne z działalnością tego forum i jego nazwy.Każdy może mieć swoją opinię na temat hakerów, ale to jest właśnie forum poświęcone, jak sama nazwa wskazuje, cheatom, modom i bugom.

3 ostanie odpowiedz są jakieś nieracjonalne.Po pierwsze, zła się nie naśladuje.Po drugie, gra się dla swoich k/d, a nie dla niszczenia ich innymi.W sumie to nawet grając normalnie z dobrymi statystykami, "niszczysz czyjeś k/d", jak samo to nazwałeś.Po trzecie, jak można włączyć haka w ciągu gry? Chyba, że ja jestem jakiś jeszcze mało obeznany i nie wiem o tym...

@WujekStaszek

Ale ja mówię o ogólnym włączeniu haka, a nie jego opcji.

Edytowane przez Mystiker
Opublikowano

@Wyżej

Takie pytanie jest sprzeczne z działalnością tego forum i jego nazwy.

Może i jest sprzeczne ale nie zabronione.

Po trzecie, jak można włączyć haka w ciągu gry? Chyba, że ja jestem jakiś jeszcze mało obeznany i nie wiem o tym...

Ładujesz cheata podczas uruchamiania WR, jednak jego opcje uruchamiasz w trakcie (to miał na myśli..)

Drugie i ostatnie pytanie się wykluczają, nieprawdaż? -.-. Nie odpowiem Ci na nie ponieważ już nie hackuje (w ogóle). Kiedyś to robiłem z powodu drugiego wariantu. Lecz teraz gram uczciwie bo postanowiłem nabrać sam dla siebie skill'a - nawet kiedy to cały czas muszę zabijać hackerów....

32354141673387527780.png

Opublikowano

.Po trzecie, jak można włączyć haka w ciągu gry? Chyba, że ja jestem jakiś jeszcze mało obeznany i nie wiem o tym...

Masz hacki menu z opcjami, ktore mozesz wlaczyc i wlaczyc w kazdym momencie, czyż nie? Troche myslenia

Nie gram na hackach

We are Legion

We do not forgive

We do not forget

Expect us...

Opublikowano

Najczesciej uzywam tylko hackow jezeli chce nabic dinarow, czyli dinarbota.. To nic nie szkodzi innym graczom. Oraz czasem PWL (rzadko). Aha i najczesciej jak mam fajne bronie to robie sobie hacka nomenu na 5 slot. To wszystko. Mysle, ze nikomu nieutrudniam zycia :)

Welcome back

Opublikowano

Niektórzy grają na hacku, ponieważ nie potrafią korzystać z wspaniałości tej gry. Hacki to przyjemność na 3 dni. Oo polatasz sobie po dachach, ale to mija. Kiedyś też tak miałem. Sądzę, że to kwestia czasu każdego z nas. Ja osobiście gram na różnych hackach, Cheatach tylko dla dinarów albo expa, bo dla mnie to nie jest już przyjemność.

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

ja używam crosshair , i właśnie jak hacker wpadnie to jest taka opcja że go moge w każdej chwili zabić . Denerwują mnie ludzie jak ktoś wpadnie z OPK i aimbotem i robi headshooty z rpg ... przecież ...

Komu daje satysfakcja że porozbija komuś gre ? Jak gram na Crater/ Disturm bez cheatów wiem gdzie jaki gracz Campi , Jak zrobiłem nowe konto ludzie zarzucali mi że gram na jakimś gps a ja p oprostu znam mape i większość pozycji w których można się schować .

A co do niektórych z mpc ... :

Ostatnio grałem na Siege War 2 z wyjebistyerror ( gościu z MPC nick z jakimiś cyframi) gościu latał tak perfidnie używając gps że, aż ręce opadają ja na statach chyba 55/14 a on 90/10 wszyscy mu zarzucali hacki a mieli powody ... w takim graniu nie widze sensu

3007.jpg
Opublikowano

o, widze, ze ktos przywrocil temat.

ja kiedys gralem na hackach na takiej wlasnie zasadzie: gram normalnie bez niczego, a gdy wchodzi jakis hacker ze speedhackiem lub z perfidnym gpsem to wlaczalem invi i go "likwidowalem".

Dzisiaj juz wgl nie uzywam hackow, chociaz czasami mam ochote. Szczegolnie, gdy widze takich pro koxow co sobie nabijaja freekille np: w jednej druzynie pro koxy 50+ levele, a w drugiej lowki z 1 levelami co pierwszy raz graja w wr. Potem tamci maja dobre staty i mysla ze sa pro

Nie gram na hackach

We are Legion

We do not forgive

We do not forget

Expect us...

Opublikowano

Wujekstaszek dobrze mówi kiedyś wpadłem na taki room jak ich pocisnąłem kilka razy to sie zapluwali hacker hacker (grając bez hackow) bo chcieli mieć można powiedzieć łatwą gre , tak robią także niektóre klany jeden z klanowiczów jest po drugiej stronie i wyrzuca tych lepszych. Co to za poziom pytam się ?

3007.jpg
Opublikowano

Wujekstaszek dobrze mówi kiedyś wpadłem na taki room jak ich pocisnąłem kilka razy to sie zapluwali hacker hacker (grając bez hackow) bo chcieli mieć można powiedzieć łatwą gre , tak robią także niektóre klany jeden z klanowiczów jest po drugiej stronie i wyrzuca tych lepszych. Co to za poziom pytam się ?

dokladnie tak, nie znoszę tego

Nie gram na hackach

We are Legion

We do not forgive

We do not forget

Expect us...

Opublikowano

Przestańcie żalić się, że są hacki w WR na forum o cheatach ! ; o

Zróbcie sobie własną stronkę wyżalsie.pl -.- i tam piszcie tematy czemu ludzie hackują...

1313652013-U173186.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...