Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut][Dl] Flash player w przeglądarce na żywo! (LG GT540)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dziś chciałem przedstawić możliwość odtwarzania animacji flash (w tym filmików na stronach internetowych innych od youtube) na telefonie LG GT540 (być może zadziała na innych - nie sprawdzane). Testowane na Cyanogenmod RC5 i przeglądarce Dolphin HD. Piszę ten tutorial po to, gdyż normalnie telefon tego nie obsługuje, ponieważ procesor ARMv6 na to nie pozwala. Ta aktualizacja flasha to naprawia.

1. Pobieramy flash playera w wersji 10.2 na nasz telefon z poniższego linku:

http://hotfile.com/dl/134453516/2263bac/flashplayer_10.2_gt540.rar.html
skan:
http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=51f0bd4d020513972d9248cb82e9096045bb033d1a454d7c537078881a9161bb-1320693421

2. Instalujemy na telefonie
3. Instalujemy lepszej jakości przeglądarkę (polecam Dolphin HD Browser)
4. Restartujemy telefon
5. Uruchamiamy nowo zainstalowaną przeglądarke
6. Konfigurujemy wg. własnych upodobań (polecam wybrać ustawienie przeglądania stron jako desktop)
7. Wchodzimy na stronę z flashem, np. mpcforum.pl/mpcball (na 100% działa)
8. Cieszymy się obsługą technologii flash na żywo!

U mnie na przeglądarce flash jest obsługiwany poprawnie, odtwarzane są wszystkie animacje i otwierane wszystkie filmiki na stronach typu youtube, np.spryciarze.pl. Niestety przy taktowaniu procesora 600MHz są zauważalne lekkie przycięcia, lecz po podkręceniu na wyższe taktowanie (sprawdzałem na 880MHz) nie ma już problemów i wszystko jest odtwarzane tak jak na komputerze.

Opublikowano

Nie widziałem jak to działa ale wiedząc jaki gt540 jest to sądzę, że nawet na 880mhz są lagi i nie można nazwać tego "jak na komputerze".

mateq

Wideo kurs programowania w c++

TU

Opublikowano

Zainstaluje i edytje jak zadziala albo nie zadziala.

@EDIT a co jak telefon nie bedzie chcial sise wlaczyc???

@EDIT2 no cholera nie moge zainstalowac bo jak przezuce to na karte pamoieci z winrara chce to zobaczyc przez astro i pisze ze nie mozna czego tak zaladoac gdy wchodze w zakladke details. HELP!!

1378238828-U336505.png
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Przepraszam za odgrzebywanie, ale gdy sciągam ten flash player i chce go zainstalowac np. APK installerem to mam problem z instalacją. Mój telefon to lg swift gt540 z androidem 2.1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...