Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem .... Pomocy; (

Mugger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam wielki problem ... mam odpalonego sro kinga postac bije itp... chce sobie pograc w world of warcraft ( 2 gry odpalone ) po chwili patrze ze postac padla, jak tylko siedze na wowie.. Nie wiem czemu tak sie dzieje, wydaje mi sie jak by postac nie łykała potionow przez czas jak gram wow-a wie ktos czemu tak sie dzieje ? i czy mozna sie jakos z tym uporac ?

Opublikowano

Masz wszsytko ustawione zeby bot uzywal Hp i Mp ( ale w bocei masz usstawione)??? . Albo Poprostu masz pecha ze tak sie dzieje

Opublikowano

Tak mam w bocie ustawione ... ogolnie jak nie gram w wow-a to bot normalnie expi ale jak tylko wlacze inna gre to tak sie dzieje ...

Opublikowano

inna ???? tzn jak grasz w csa???. Moze jest tak ze jak masz schowanego bota to ci bot nie expi . Zrob tak : ustaw bota schowaj go na 5min i powiedz czy dedles. aja sie postaram cos zalatwic .

Opublikowano

Chrystusie jezusie :D opal porpostu autopotiona gry a nie z bota i tyle ... masz facet problem, jezeli chcesz zeby odpalal ci grainy to ustaw w procesach prioryte silka i bota na wysoki WoWa odpal w tej samje rozdzialce co Silka i powinno pomoc, a jezeli nie to zrezygnuj z jednoczesnego grania w silka i wowa albo graj w WoWa w formaci Wind

• Dodaj nową pozycję...