Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Która Snajperka Lepsza?

dodo2111

Którą?  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co wybra??

• L115A3
      1
    • L96A1 Arctic Wolf
      4
    • TPG PRO
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. krótkie, proste pytanie. Snajperka na Perm spośród tych trzech do zestawu z m416cqb: l115a3, l96a1 Arctic Wolf lub Tpg1-PRO. Napiszcie którą uważacie za lepszą i krótko dlaczego. Dodam, że chodzi mi o snajperkę uniwersalną tj. zarówno na kampy jak i do kłikskołp ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dla mnie TPG-pro same tpg jest dobre a pro naj.,lepsze. wyslij mi cos :)

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Opublikowano

TPG1-Pro :D

CPU: Intel Core i5 3350p /// MOBO: Gigabyte GA-Z68AP-D3 /// GPU: MSI Geforce GTX 660 Ti OC 2GB /// PSU: XFX Core 550W 120mm 80+ SLI PSU /// HDD: Seagate 500GB /// RAM: Crucial 8GB 1333MHz

a71211487f3a47a8.png

Opublikowano

TPG-Pro jest dobre do QS oraz do campy bo jest celne, Arctic oraz L115A3 jest dobre na QS ale nie celne na dalekie.

Opublikowano

TPG-1 Pro będzie najlepszym wyborem, bardzo dobra celność na większe odległości w przeciwieństwie do AW i L115A3, równie znakomita na quick scope, według mnie minimalnie lepsze do QS są AW i L115A3, ale polecam TPG-1 Pro, ze względu na to że jest bardziej uniwersalna.

PS. Poproś moda o dodanie ankiety.

Opublikowano

WA2000 celownik się nie wyłancza na dalekie dystansy to jest wielki + na bliskie ogarniesz ja ogarnąłem :) i przerób sobie na tacticala :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

według mnie najlepsze TPG, dobre i na długie i na krótkie dystanse

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Okej widzę, że najbardziej uniwersalną snajperą jest tpg-1 pro. No to już wiem co kupić, problem rozwiązany. Można zamknąć

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ludzie piszecie i radzicie? co wy wiecie macie wgle ta bron na perm? mieliscie ja tylko na 30dni z bingo na 100%. powiem tak mam TPG-1 Pro na perma i na QS sie nie nadaje tylko na campa jezeli chcesz qs to bierz arctica lepszy od tpg szybciej recoil spada i mozna caigle walic z 100% celnoscia. Tylko mniejszy zasieg ma od TPG

-Ushio.png
Opublikowano

Saint nie wiem co Ty pierdzielisz ale QS na loozie zrobisz chyba ze nie ogarniasz to już zupełnie inny temat...

@dodo

skoro Saint stawia TPG w innym swietle to dalej chcesz abym zamknął temat ?

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Specjalista
Opublikowano

kup sobie l115a3 na perma i przerób w gun emporium na musket typu A, ta broń na dalekie jest zajebista, a z bliska jeszcze lepsza!

btw: nie ma takiego słowa jak "kłikskołp", to jest z angielskiego i pisze się Quick Scope, lub po prostu QS

na dalekie QS też jest dobry, bo robisz QS to raz że szybciej strzelasz, dwa celniej pociski lecą

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

L96 tym zacznij grać // Black Magnum też polecam.

Jeżeli jesteś taki lepszy bierz wolfa ;)

EDIT : Jakoś nie doczytałem.

Bierz L115A3

Miałem kilka razy w łapach i jest super.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@2 up na black magnuma trzeba zasłużyc ^.-

Snajpa na perm? Która nie kupisz to kiedys ogarniesz ja bym stawiał na L115A3 jeśli lubisz sr only na junku mozesz pomyslec nad L96A1 AW moim zdaniem tpg-1 pro nie jest tak dobre jak tamte 2 bronie kwestia gustu

@down jak ogarniasz to trafisz... ja jakoś miałem L115A3 chyba 90 dni i dla mnie bezproblemowo na kill Creek..

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Hmmm... On sam mówi, że chce broń do campy jak i do QS przecież Arctic Wolfem nie trafisz na Kill Creak z jednego końca mapy na 2.... Tylko TPG się do tego nadaje... Ani tą L115A3 nie trafisz... Najlepsza i tak sniperka jest za GP... TPG-1

Opublikowano

Okej.. miała być pomoc, a tu jeszcze większe urwanie głowy szczerze xD Pewnie jak bym zrobił ankietę byłoby po 33.(3)% dla EPE wiem, że nie ma słowa kłikskołp napisałem tak bo chciałem być fajny. AW już wyrzuciłem z listy, pamiętam jak zakupiłem tego guna na 30D niby ok ale przypadek lub nie tpg1pro z konta kolegi częściej kręciłem ultra-fantastic. Zaciekawiła mnie wypowiedź EPE o przerobieniu w Gun Emporium l115a3, co Wy o tym myślicie?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Celownik ma do dupy, racja xD Właśnie oglądałem filmiki na yt z muszkietem w akcji. Też nie ideał.. Chyba pozostanę przy Tpg1-Pro

Fajnie swoją droga, że otworzyliście temat, widzę że dużo osób też chciałoby coś dopowiedzieć odnośnie snajperek na perma ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To może inaczej.

Zobacz se broń DSR-1 SubSonic.

Tyle odemnie.

Brón na daleki i bliskie jest ok.

A jak nie przypasuje bij baretta ;D ( Żart )

Nie wiem jak stoi QS tam..bo nie próbowałem ale możesz se na dzień kupić.

A i jeszcze jedno.

Jak nie możesz się zdecydować.

Poświęć te 2K nx na bronie na 1 D i posprawdzaj jak Tobie się z nimi gra ;D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Nie radzę brać Barreta (M107CQ), broń do QS do dupy nie podobna, z nią musisz szybko biegać nie to co jak z nim... Jak ślimak...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...