Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciał bym zagrać w minecrafta jestem nowy, chciał bym się dowiedzieć skąd mogę pobrać grę i zagrać w Single jak i multiplayer, jeżeli znacie też jakieś fajne textur mody to piszcie może mi się coś spodoba tylko dodajcie jak to zainstalować. Z góry dziękuje za pomoc.

Opublikowano (edytowane)

To tak . Minecrafta pobierzesz stąd

To jest ukryta treść, proszę

. Linku do pirata Ci nie podam, ponieważ MPC nie toleruje piractwa.

Polecam Ci Texture Faithful 32 x 32 , której sam używam , jednak przed tym będziesz musiał spatchować minecrafta za pomocą MC Patchera. Texture wgrasz w taki sposób

Start -> Uruchom -> %appdata% -> texturepacks

Co do modów . Polecam Ci Mod ToManyItems oraz SingleCommandPlayer . Jeżeli nie umiesz wgrywać modów polecam ci instalator modów od MazQuicka

@PS

GiftCoda najlepiej kup od notcha (twórcy gry) , ponieważ na allegro za zakupienie giftcoda prędzej czy później dostaniesza bana .

Edytowane przez Härtseer

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Dzięki wszystkim jeszcze tylko co do gry multiplayer czy da się zagrać bez kupienia giftcoda?

@kinder97 sciągałem tylko miałem problem ponieważ zrobiłem konto tylko jak sie logowałem pisało że nie mam premium, a jak chciałem dać play offine pisze (not downloaded)