Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy podoba wam sie forum

olopex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Duzo gorsze od tamtego(bez urazy) wtedy bylo wiecej userow i super hacki;]

Jesteśmy w fazie "reaktywacji", więc za nim dojdziemy do poprzedniej świetności to trochę czasu minie...

Emerytura

Może kiedyś...

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Moim zdaniem powinno byc takie cos ze admini powinni wykazaywac sie wiedza robic jakies hacki czy cos tak jak na cs-hacked

musictagfh0wg6.jpgmangaandanimefa9.jpg18706.png

Life is brutal,and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas

Opublikowano

bo ja wiem czy takie dobre :| mowie na podstawie dzialow mu. tak naprawde na tym forum malo jest pozytecznych rzeczy. na zagranicznym mpc jest duzo wiecej programow i hakow. tamci userzy cos potrafia a tu sa sami maniacy ktorzy podkupili sobie platnego cm i nic nie wnosza

Opublikowano

Szczerze to ja dawno tu nie zaglądałem i zapomniałem wygląd dawnego forum;] ale to jest niczego sobie;]

98% młodzieży ma w sygnaturce chory text o muzyce, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni, a nie w tych 98% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jest do bani, wiekszosc relacji polega na priv wiadomosciach. Troche paranoja. Forum jest po to zeby siędzielic wiedząna jakiśtemat z innymi urzytkowniami ktorzy posiadają zapotrzebowanie na daną poradę. Męczyłem sie tydzien czasu zeby odpalic CM'a po ostatnim update bo nikt nic konkretnego nei chciałnapisac.

Forum zeszło na psy, nikt sobie juz nie pomaga.

Opublikowano

forum mi sie podobra, jest super

Jeżeli twierdzisz że osoby co maja sygny typu kaka jest złym modem to debile wklej to do swojej sygny

Opublikowano

Tak szczerze to chyba najlepsze forum o chakach, botach itd

Nie cierpie grac legit dzieki tobie Kokosz mamy to forum, dziekujemy ! :]

A co propo to troche zle miejsce na ten temat bo nie kazdy gra w Mu ale co tam... ;p

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...