Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przez 1,5 roku uzywałem loadera i zawsze chidził jak trzeba po ostatnium update ściągam najnowszego odpalam i nic ?? nie pokazuje sie nawet procesor że próbuje odpalić sro_clien nic sie nie dziej probowałem wszystkich ustawien od zman języków po ustawienia w loaderze robiłem reinstal clienta i nic a potrzebuje MC macie jakeś pomysły zdjęcia nie daje bo nie mam co dawać bo nic nie wyskakuje żaden błą poprostu po nacisniecu lunch nie ma żadnej odpowedzi

Opublikowano

A może nie wkleiłeś tych plików od loadera(wszystkich) do folderu z silkiem?:P Wiem,wiem może głupio gadam,ale sprawdź...

@down

A to good. To ja nie mam pojęcia czego masz brak reakcji loadera :P

Ja zrobiłem loadera przed chwilą

o.O nie wiedziałem, że ty robisz loadera...

Opublikowano

@Son yuo ehhh Son yuo tez radze czytać do konca posty, inne mc to juz wole nie mniec wogóle nie ufam innym oprogramowaniom

@up Oile dobrze pamiętam od 1,5 roku loader ma tylko 3 pliki i tyle mam w folderze z gra

@dół nie łapie

Opublikowano

Ja zrobiłem loadera przed chwilą to ściągnołem nową instalkę i ją zainstalowałem. Na początku wyskoczył mi błąd ze potrzebuje Directx 3D ale zainstalują ją w wolnej chwili bo i tak silk chodzi mi na mc

Opublikowano

ludzie czy wy jestescie glupi? sorki ale pelno tego typu tematow bylo. podmien oryginalnego sro_clienta na odblokowanego *unpacked* i bedzie ok

_eXodius_.png

_SlimShadY_.png

Opublikowano

sugerujesz że jestem głupi Dzieki ale napewno nie będe podmieniał orginalnego clinta bo ty tak mówisz loader słuzył mi 1,5 roku bez zbędnych zabaw tego typu więc jesli nie chce chodzić teraz to trudno będe grał legit bez mc. Narazie, prawdopodobnie juz nie dowiedze tego forum bo odtejporo gram legit (botow nie uzywam) A mówiąc czy wy jesteście głupi obrażasz nie tylko mnie ale i wszystkich co korzystaja z tego forum i uzywaja nielegalnych oprogramowania dlatego ja będe "mądrzejszy" i kocze z tym na 4ever

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...