Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Wolne Ładowanie map

xbow1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tak jak w temacie .

Mój sprzęt to

Cep: Phenom II x4 3.2 ghz

Grafika: Radeon HD 6850

Ram 4 gb DDR 3

Mam najnowsze sterowniki do grafiki itp.

Edytowane przez xbow1
5883373633_0bd61e6911.jpg

Gość malutki688
Opublikowano

ja mam i5 2599 k

radeon 6950 ati hd i tez w chuj dlugo czasami laduje (6mb net)\

4 ramu win 74 64 ulti

Opublikowano
W sumie gdyby zakupić dysk SSD to by sie ładowało w 2 s

No w 2 sekundy to pewnie nie, ale gdybyś miał naprawdę niezły komputer, to wszystko razem dałoby naprawde dobry rezultat.

No w 2 sekundy to pewnie nie, ale gdybyś miał naprawdę niezły komputer, to wszystko razem dałoby naprawde dobry rezultat.

EDIT: Uuuu, coś ze stroną było i mi trochę wiadomości skopiowało :D

Opublikowano

Ja na testowej gram w BF3 i przyznam, ze jak gram OM (Operation's Metro) to jak zmieni sie na CB (Caspian Border) to nieraz laduje sie z 30 sec co uniemozliwia dostepu do F18

Opublikowano

Narazie nie ma co pytac o takie rzeczy bo caly bf jest pobugowany i wszystko co pozostaje to czekac az ten caly syf naprawią... moim zdaniem to potrwa do 2 miesiecy

GunzAlex.png
Opublikowano

Tak ale na kartach graficznych Radeon faktycznie długo sie aduje sam mam tą karte i grebałem duzo w internecie na ten temat , w battle logu ogłaszali to ze ten problem zostaie naj najszybciej usuniety a bynajniej zoptymalizowany do granic mozliwość ewentualni pobiez najnowsza wersje oprogramowania (driver'a) Radeona to bynajmniej umnie nieco pomogło :)

26238716.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...