Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] w jakich godzinach załączac fb?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio za każdym razem jak załączam fb przed 8.00 (przed szkołą) to dostaje bany, nawet ostatnio załączyłem tylko na 2h i też ban. Hs mam dobrze zablokowany bo jak załącze pod wieczór 18.00 - 22.00 to bana nie ma. Łowie na ch2 przy rzekach. O której godzinie można jeszcze załączac fb by był spokój z banami?

Opublikowano

Nie ma odpowiedniej pory na hacki i dziwi mnie to ze tylko rano bana dostajesz(może czysty pech). Wczoraj mialem od 18.00-6.00. Tylko coś mi wyłącza komputer ale bana brak.

Opublikowano

po 1 niestety nie powiem ci kiedy fb zalaczac hmm albo powiem : wtedy kiedy nie ma GMa :D

po 2 w nocy najlatwiej o bana tzn najwiecej wlasnie dostalem budzac sie rano i mialem zablokowane konta a raz nawet mialem ustawiony budzik na 2 w nocy budze sie na 5min patrze a tu gm stoi kolo mnie zamieniony w mooba i pisze juz z 10 linijek :D

po 3 nie sluchaj ludzi co mowia aby lowic tam gdzie najwiecej osob bo tam najszybciej dostaniesz bana jak cie nie ma na kompie

po 4 wiedz ze predzej czy pozniej natrafisz na GMa ktory bedzie online i sie przemieszczal w m1 kolo wszystkich rybakow, wiec najlepiej lowic w m2 ta lokalizacje GM bedzie bral jako druga.

tyle z mojej strony :D

Opublikowano

Niestety GM=owie teraz sprawdają .:) Kiedyś na 3 dni zostawiłeś i zero bana .

Opublikowano

Niestety GM=owie teraz sprawdają . :) Kiedyś na 3 dni zostawiłeś i zero bana .

dokladnie. wtedy to byly czasy ze jak ktos nie nakablowal to 10% bylo na bana teraz nawwet bez kablowania jest ban na 80% wczesniej czy pozniej.