Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Powrót Do Ca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema Powracam Do Combat Arms Czy Nadal jest tam W Chuj cziterów ?

ID:Natan2008 Password:*********

You Are Banned For Pernamently Reason-Nothing Mam Bana W ca czas na stare Konto Natan2006 Multi Kill 349 ultra kills 87 Fantastic 11 Unbeliveable 5 Unbeliveable + 2 KDR:87 słabe ale kosze ich ze snipy First Montage Bendzie Nie długo ! ,.

Opublikowano

a jaki anty cheat ? PB

You Are Banned For Pernamently Reason-Nothing Mam Bana W ca czas na stare Konto Natan2006 Multi Kill 349 ultra kills 87 Fantastic 11 Unbeliveable 5 Unbeliveable + 2 KDR:87 słabe ale kosze ich ze snipy First Montage Bendzie Nie długo ! ,.

Opublikowano

Teraz wprowadzili nowego Anty Cheat :) Może jest mniej... Ale jeśli lubiałeś grać w tą grę to wrócisz na pewno :)

Piecu Uwielbiałem w to grać ale cziterzy mi grać nie dawali po prostu !

ale tu działa mniej cheatów masz plusa pod każdym postem

Opublikowano

Jakiś dodatkowy.Banów dziennie leci 2xtyle .

Dodam,że mają nowy sposób banowania,którego do tej poty nie rozgryzłem .

Co do Gry: teraz najwięcej lata cheaterów z VIPami .

Czyli hackami nie wykrywalnymi ale płatnymi

9368_gold.png

Opublikowano

Taka jest uroda Combata :) Trzeba umieć sobie poradzić z nimi... Zalecam jak chcesz sobie pograć bez hackerów kup Super/Elite Moderatora

Opublikowano

ta to wole wydać to 20 złotych i grać na platinum z kidami wole znimi niż hackerami

Opublikowano

Wiesz na Platinum głównie się gra teraz Quarantine Regen, i Eli Pro, kiedyś to były FT ale po zmianie expa już nie. Jeśli chcesz pograć sobie na Eiminiacjach kup sobie Elite Moderatora.

Opublikowano

Combat Arms - Jeśli nie grałeś długo , to wiec że się tam duuużo zmieniło.Nie ma juz cheaterów i gra jest po prostu przyjemna, gram na servie bravo i narazie nie widzałem ani jednego czitera, ciągle jest lepszy patch i hackshield.

Specjalista
Opublikowano

jest ich jeszcze więcej bo taki typek na game anarchy potrafi rozwalić rooma

nie chcesz hackerów? proste na swoim roomie z elite, albo wejdź do kogoś na elite (ale może Cie kicknąć)

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)