Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Could not find the main class: net.minecraft.LauncherFrame.Frame.

Combative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jak widziałem, często ludzie na mpcforum posiadający piracką wersję minecrafta skarżą się na problem z uruchomieniem tej gry. Ja znalazłem rozwiązanie tego problemu, jest ono banalne, lecz ktoś mógł go nie znać. Posiadacze systemu operacyjnego Windows 7 lub Vista posiadają taki komunikat:

1320665357-U368925.png,

w przypadku Windows XP jest to Java could no create virtual machine.

Jak zaradzić w przypadku Windows 7 i Vista:

1. Uruchom "na chama" aż się uruchomi, lecz to troszkę potrwa.

2. Kliknij ppm* na ikonkę launchera i uruchom jako administrator:

1320665862-U368925.png

3. Użyj tego launchera lub korzystaj z mineshafter.

http://www.mpcforum.pl/topic/481266-nowy-launcher-minecrafta-new-minecraft-launcher

4. Kup premium.

Jak zaradzić w przypadku Windows XP

1. Uruchamiaj "na chama" aż się włączy, trwa to krócej w przypadku Windows XP.

2. Użyj tego launchera:

http://www.mpcforum.pl/topic/481266-nowy-launcher-minecrafta-new-minecraft-launcher/

3. Kup premium

*ppm - prawy przycisk myszy

1320666213-U368925.jpg

Starałem się napisać ten poradnik najzrozumialej jak tylko mogłem, dla totalnie nie doświadczonych lub nie ogarniętych.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Nie rozumiem. Uruchamiamy na chama a potem jako administrator? Po co włączać 2 raz skoro już mamy? I czy to forum nie wspiera piractwa? Przecież ty robisz Tutorial dla piratów.

Opublikowano

Desret, to są dwa sposoby, myśl chociaż trochę rozumnie. Tak, tutorial jest dla piratów, cieszę się, że ty masz premium ale niektórzy nie mają oryginalnej gry i mają problemy takie, a myślę, że komuś to się przyda. MrKuciniak, czy ty masz oryginalną grę? Jeśli masz to wybacz, ale jak masz piracką wersję tej gry to wstydź się.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

A jeśli ktoś uruchamia minecraft'a przez plik .jar? To jak na to zapobiec?

Osz kurczę, sory za odgrzewkę, nie popatrzyłem na datę :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...