Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Już nie można bugnąć kredek w klanie :(

damianww

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Próbowaliśmy z benqiem to bugować , ja probowalem , on probowal. Od wczoraj wogóle nic nie idzie zbugac , ni kredek ni cdd. Zapewne zablokowali.

Opublikowano

@up skoro coś blokują , to jest to blokada peramentna i oznacza to że już nigdy nie wróci -.-. Tak samo np. CLI jest bezpowrotnie całkowicie zablokowane

Opublikowano

Niekoniecznie, jeśli coś już zrobią przeważnie chwalą się tym na forum oficjalnym, a nic nie napisali, podejrzewam że po prostu były dzisiaj serwery mało obciążone albo coś takiego.

Opublikowano

Powiem tak: mamy na 100kredek w klanie to jak bugniemy 1 to nam bugnie normalnie 17 czy iles tam, ale jak mamy w klanie 100kredek i bugniemy 100kredek to tylko te 100kredek nam wypłaci po prostu juz nie bugnie nam. Jak nie wierzycie to sami sprawdźdcie ;)

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

nie. jeżeli masz 10kk kredek a wypłacisz 5kk to podwoi ci i nic więcej. no niestety BP śledzi MPCforum. ;( a poszli won BP xD

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

@UP Ja dzis 4 razy probowałem i nic... innym tez sie nie udaje.. hmmm a jak juz bugniesz to tam w charles jest sequence to masz zieloną strzałke czy taki jakby niebieski globus? ;)

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano (edytowane)

czy możecie powiedzieć jak ten bug działa a konkretnie co trzeba zrobić żeby wypłacić kilka razy?

Z góry dzięki... no i czy na pl3 tak samo działa?

Edytowane przez cichy15152
Opublikowano

Działa na wszystkich serwerach , wszystko się ładnie buguje.

CDD zbugowało x8 , Kredki x11. Wziełem byle jakie konto z 3 flaxami i 5kk kredkow. Udało zbugować sie do 10 flaxa.

Nie polecam tego robić , w każdym razie zrobiłem to wczoraj dzisiaj to noob konto jest peramentnie zbanowane.(te z 10 flaxami)

Zara biore sie za bugowanie znajomych