Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Zalogowaniem Sie Na Konto Longjuyt2

buli915

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc dzis o 12 gdy wlaczalem longjuyt2 (s1) logowani eprzebieglo dobrze robilem to na ch3 gdy juz loglo mnie na metina pojawila sie moja postac odrazu mnie wywalilo z metina.Probowalem tak robic z 5x. I nic na ch1 rownierz tak sie dzialo wiec pomyslalem ze to wina lagow i chcialem sprobwac pozniej. Gdy teraz chcialem ponownie uruchomic metina bylo tak samo postac sie pokazala i mnie wylogowalo na kazdym CH tak mam.Wiec moje pytanie czy tez wam sie to dzis przydazylo? Jesli nie to dlaczego ja tak mam ? za pomoc daje 5

Opublikowano

Mi sie dzis tak stalo z 2 charem!! a z 1 mam tak od 2 tygodni!! i tez czekam na odpowiedz!

NIE OBCHODZI MNIE CZY DASZ + CZY -

DAJ TO CO UWAZASZ

Opublikowano

poczekaj do 4/5 nad ranem i wyjdziesz z M1 PS.jak konczysz gre to zostawiaj chara w mniej zaludnionym miejscu pomoglem daj 5 pozdro

Opublikowano

tym 2 charem mi sie udalo bo wlogowywalo mnie na 2 sek i po trochu wyszedlem z M1 a na drugim to nawet postac sie nie pokaze;/

NIE OBCHODZI MNIE CZY DASZ + CZY -

DAJ TO CO UWAZASZ

Opublikowano

jest jeszcze jedna możliwość wejść w procesy i IE zmniejszyć priorytet na niski a metka na wysoki i gdy pojawi Ci się już miasto to na nic nie czekaj tylko biegnij w jak najmniej zaludnione miejsce.

Dlaczego IE zmniejszyć: ponieważ jest to jeden z procesów które zabierają najwięcej RAM'u

Pomogłem *5

Opublikowano

IE, internet explorer...

Po jaką cholerę ktoś kto wlacza metka ma odpalonego IE?

Tylko wymyślacie, a nic nie potraficie doradzić.. -.-

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...