Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mini TuT] Gdzie expić maina i subkę ?

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chcę żadnych Lubię To, robię ten poradnik dla was i z nudów (głównie z nudów). Postaram się opisać gdzie expić naszą postać i jej 2 klasę. Wiele osób ma z tym problem bo myśli, że np. trzeba na 1 lvlu 2 klasy iść do Logar itp. ale nie ma tam questów. (Nie osiągnąłem specjalnie dużego lvla więc będzie to poradnik do około 50 (trochę się dowiedziałem od kolegi, sam mam 37 lvl)

Najpierw opisze gdzie expić główną postać

1-10 lvl Mapa na której rozpoczynamy, wyspa elfów lub Wyjące Góry

ok. 10-20 lvl Varanas, wszystkie farmy w srebrnym źródle i opactwo

20 - 25 lvl Powinno szybko iść na Aslan, jeśli nie to obóz Heffner i idziemy na plemię Lyonsayde (w miarę blisko, questy po 15-25k expa)

ok. 25-30 lvl Heffner, plemię Lyonsayde (questy 15-25k expa)

ok. 30 - 40 lvl idziemy z plemienia Lyonsayde do Pustynnego Posterunku Badawczego i idziemy powoli do Prowizorycznego Obozu Fingera ( o ile będą questy)

40 lvl + No to Lodowe Miasto

Zapytacie mnie czemu główną klasą nie expić na Ystrze itd. Odpowiedź prosta, na Heffner (całe wybrzeże okazji, nie tylko obóz) są questy po ok. 30-50k expa natomiast na ystrze na podobne lvle są po max 20k expa :D

Gdzie expić na 2 klasie

1-15 lvl obóz reifort

15+ lvl obóz Heffner i idziemy powoli na plemię Lyonsayde (w miarę blisko, questy po 15-25k expa)

ok. 20-30 lvl Heffner, plemię Lyonsayde (questy 15-25k expa)

ok. 30 - 40 lvl idziemy z plemienia Lyonsayde do Pustynnego Posterunku Badawczego i idziemy powoli do Prowizorycznego Obozu Fingera ( o ile będą questy)

40 lvl + No to Lodowe Miasto

Powyżej 40 lvla powinniście się rozeznawać, na pewno jakieś insty trzeba robić w między czasie, a i trochę elite skilli by nie zaszkodziło. Ja mam osobiście 37/34 mag kapłan i questuje na trasie Posterunek Badawczy - Obóz Fingera.

Myślę że tym zielonym graczom się przyda, 30/30 można wbić naprawdę szybko...

@EDIT

Jest też jeden inny sposób, zostawiamy subkę jeśli nam się nie chce jej lvlować na 1 poziomie, mainem (główną klasą) wbijamy np. 35 lvl, bierzemy questa jakiegoś za dajmy na to 40k expa, robimy go, zmieniamy klase i oddajemy na tym np. 1 lvlu. Wbije 15 lvl conajmniej :D

Opublikowano

Takie pytanie to na PW, gram na Cath (jest najtańszy i najmniej zaludniony :D)

z tym się nie zgodze. Na cath gra bardzo dużo ludzi a ceny są droższe niż na saoraid. Nie będe porównywał cen z perunem bo tam jescze nie ma praktycznie dobrych itemków które mozna by było porównać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...