Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

spuchniety palec nie moge ruszac u nogi

jambosss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sluchajcie prosze o pomoc chcialem wstac tak zajebalem stopa o krzeslo ze mam caly czerwony maly palec u stopy spuchniety jak chce nim ruszyc bókl nie do wytrzymania czy jest zlamany?

Opublikowano

Zamiast iść do lekarza, to pytasz się na forum. Nie rozumiem tego :s

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

O 23 do lekarza? (nie chodzi mi o 'ostry dużur')

Stłuczony, wybity lub złamany. Do wyboru do koloru.

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Polecam jutro z rana iść do lekarza. Chyba, że wolisz nie wiedzieć co Ci jest i żyć z tym :D. Może nawet odszkodowanie dostaniesz jak złamany :D

Opublikowano
O 23 do lekarza?

Tak, zawsze ktoś ma dyżur. Nawet w moim małym miasteczku tak jest, a co dopiero w Częstochowie :O

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Przez to chyba musi przejsc kazdy .

( tak , tez mialem to samo )

Wstrzymalem sie z pojsciem do lekarza i po ok. Tygodniu bol zanikl .

A te male palce sa zlosliwe czasami :P

Opublikowano

A tego tematu nazwę, Yoda sam pisał chyba .

A ja tak miałem, i okazało się że jest wybity i do tej pory mnie palec boli i ciężko mi nim zginać.

Jak nie przejdzie za 3-4 dni idź do lekarza.

Opublikowano

Temat chyba pisany przez geniusza,a ta składnia...

fajnie,ze cie boli,spytaj mamy czy niemasz przypadkiem zaniku palca,bo jak nie to jest git.

Co do pójscia do lekarza,niesadze zeby zwykle"jeb"palcem w krzeslo musialo sie skonczyc na "dyzurze"

Opublikowano

ooo a już myślałem że to odkop był jakiś czas temu taki sam temat (???) Pamiętam dobrze ;) Nastraszyli chłopaka że mu amputują xD To nie ty tak owy zrobiłeś ???

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

sluchajcie prosze o pomoc chcialem wstac tak zajebalem stopa o krzeslo ze mam caly czerwony maly palec u stopy spuchniety jak chce nim ruszyc bókl nie do wytrzymania czy jest zlamany?

" Zajebałem stopą o krzesło " Sorry ale padłem :D

9amUS1C.png
Opublikowano

Posmarować czymś (musisz miec w domu maść na obrzęk). Postaraj się go nastawić i pilnuj żeby znowu się nie wybił przez kilka tygodni.

Jeżeli po dniu/dwóch opuchlizna się utrzyma i nadal będzie bolało możeść jechać do szpitala.

Prawdopodobnie to tylko stłuczenie, chociaż z doświadczenia wiem że takie paluszki lubią się łamać w typ zielonej gałązki (oba nie są groźne i nie wymagają żadnych zabiegów, ani pobytu w szpitalu jeżeli się tego boisz).

Zdrowia i odpoczywaj

f.png

Opublikowano

Ja z pare tygodni temu miałem stłuczony palec. Spuchł, troszkę się wykrzywił i bolał jak się dotknęło, ale mogłem ruszać. bolał z ponad tydzień, ale już przeszło.

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...