Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego Nie Moge Juz Zrobic Konta Na Lyt2?

Exibit98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

1.Mam problem ponieważ zrobiłem sobie raz konto wbiłem już 75 lv i chciałem zrobić jeszcze jedno konto na którym zrobiłbym sobie szamana i sam sobie buffował ale gdy wypełniłem już rejestracje wyskakuje mi Warning: require_once(conn.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /web/www/reg_ok.php on line 90

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'conn.php' (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /web/www/reg_ok.php on line 90. Wczsniej mi wykakiwało Eror 404 not found ale kilka razy spróowalem i sie udało.A teraz

nie moge.

2.A i jeszcze pytanie w sprawie Item Shop gdy chce coś kupić czas zatrzymuje się na 1.

3.A od nie dawna gdy próbuje się zalogować na stroni wyskakuje mi jakiś napis w niebieskiej ramce.

Proszę o Pomoc!

Opublikowano

1.Chociaz nie gram na tym servie to uwazam ze juz na s1 jest zbyt duzo populacji i zamkneli rejestracje tak jak na newlongju2 i pewnie beda teraz zadko otwierac. Jak chcesz konto to napisz do mnie na gadu to ci dam GG11907723

halibel000001dk3.jpg

Opublikowano

1.Juz nie dziala.

2.UP

3.2UP

Kto nie chce żeby SsixD została modem niech głosuję na nie!!!!!

Kto myśli jak ja niech wklei powyższy tekst do swojej sygnaturki.

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...