Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy na obecna chwile, mozna jakoś dorobic inwestujac w IS?? Nie chodzi mi tu o kupno podwojnego dropu i dropienie. Sprzedawanie jakis rzeczy albo cos;] ? Chodzi mi o takie cos ze wkladam kase w gre i wyciagam ją w grze ;P Prosze o propozycje

Opublikowano (edytowane)

yy no niewiem ostatnio można było selać przepustki

a takto to chyba tylko z bodzi bys miał interes

Lub bonuj eq i selaj

Edytowane przez Daniel_pl

x

Opublikowano

Bonuj eq :P za jeden iteam 5bonów wezmiesz z 5-8KD

Może i tak, zależy jaki serwer.

Syriusz - to co kolega up@ powiedział

1 - 24 yangi na allegro :) albo najlepiej kd z allegro.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano (edytowane)

Ale znawcy na tym forum, pewnie zaden z was nie wydal nawet 1 zl na isa, nie mowiac juz o bonowaniu eq :X

Bonowc sie nie oplaca bo za duzo sm kosztuja bony, lepiej kupowac eq 5b bon i je mieszac (59 jedna zmiana lub 177 pakiet 4 zmian) a nastepnie wymieniac na inne 5bon z doplata.

Jak sie poszczesci to mozna zarobic sporo kasy.

@ScenTrexx

nie wiem kozaku jak to zrobiles ale na pl w buty wchodzi 8 omdlenia, a nie 10.

Edytowane przez keres
Opublikowano

Jezeli chcesz juz wydac kase PLN to lepiej chyba yangi z allegro, szybciej i lepiej i taniej. Tak mi sie wydaje bynajmniej

wiesz ze jak ktoś kupuje eq,yang sm na allegro i nawet jak ziom oddaje to w grze i jak w tej chwili jest na servie gm to jest ban perm ;)

najlepszy zarobek na IS:

kopić np żelazny hełm +9 i z is;u kupić bonowanie i bonować np wpadnie 20 DT i masz o wiele wiele do przodu

Pozdro

Ale znawcy na tym forum, pewnie zaden z was nie wydal nawet 1 zl na isa, nie mowiac juz o bonowaniu eq :X

Bonowc sie nie oplaca bo za duzo sm kosztuja bony, lepiej kupowac eq 5b bon i je mieszac (59 jedna zmiana lub 177 pakiet 4 zmian) a nastepnie wymieniac na inne 5bon z doplata.

Jak sie poszczesci to mozna zarobic sporo kasy.

@ScenTrexx

nie wiem kozaku jak to zrobiles ale na pl w buty wchodzi 8 omdlenia, a nie 10.

Jak nie wiesz to nie mów ja gram w to już 2lata włożyłem w nia z 400zł i bonowałem mieszałem i jakoś teraz polowe rzeczy co za to zrobiłem sprzedałem za ponad 600zł więc warto bonować. No jak już ktoś ma full yang to niech kupuje 5x bon i potem miesza taniej ale wątpię ze każdy ma tyle kasy na to .. ;)

ZAMIENIE EQ YANGI KONTA Z SYRIUSZ NA EQ KONTA YANGI BYLE CO NA RAVI

NA SYRIUSZU PL MAM MIĘDZY INNYMI:

-200kk ninja 38lvl zbr. na 18lvl 1khp 15sztyle 5b kd+3

-budde+9 10luda/-budde+9 12inta 5b / PW lub gg 32803264

Opublikowano

Keres dobrze napisał.

Jedynie opłacalne jest mieszanie słabych 5b i sprzedawanie z zyskiem np. ebo+9 5b (słabe) na Syriuszu to jakieś 500-600kk, mieszamy i wpadają max. absy lub 10% na ludzi i już 1kkk+ :)

Tylko w taki biznes trzeba zainwestować ponad 100pln.

Trzeba też wziąć pod uwagę, że w tobole max jest 1kkk, więc istnieje ryzyko oszustwa przy handlu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...