Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Montage]Operation GOA in one Day...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zobaczcie sobie co koleś zrobił o.O

jak ktoś jest chętny na takie coś to pisać, chętnie sobie tak po expie ;d

ehh.:)

Opublikowano

właśnie dzisiaj poszło się je*ać za "server log" ;//////

eh najpierw 1lt5 teraz 2lt4..masakra...

Opublikowano

Ciekawe czy z tym lvl'em można pograć więcej niż 1 dzień... xDDD

CPU: Intel Core i5 3350p /// MOBO: Gigabyte GA-Z68AP-D3 /// GPU: MSI Geforce GTX 660 Ti OC 2GB /// PSU: XFX Core 550W 120mm 80+ SLI PSU /// HDD: Seagate 500GB /// RAM: Crucial 8GB 1333MHz

a71211487f3a47a8.png

Opublikowano

@niko

Nie ma szans gosciu napisał (na gameanarchy) ze po 30 minutach bana wyłapali. I musze przyznac, ze ladnie pocisneli. Tez takie cos moglbym zrobic ale nie mam z kim i własciwie nie chce mi się :D.

PS; Chciałem też to wstawić.Ale się spóźniłem.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

wyłapali bana, a ten sam gościu ma już ltc4 albo 3...to ten który jest w top1 na junk flea ltc-in-one-day ma nick czy jakoś tak...wszystkie tego typu nicki są gościa z gameanarchy :)

Specjalista
Opublikowano

ej! grałem z nim na victorze QR, wyjebałem go ale koleś nie tylko na lifetakerze nakurwiał, najpierw leciał na speed hacku i zarażał wszystkich bo dostał hosta,

potem mineła minuta i musiałem go kicknąć bo jeszcze sam bana bym wyłapał, ale typek jak wszedł do mnie na rooma to ani flagi nie miał, ani nie był w rankingu, faktycznie wbił to w 1 dzień bo codziennie aktualizują ranking,

a i jeszcze prosił żeby go nie kickać to giftnie speca na 30 za każdą grę, a najbardziej mnie rozwaliło jak miał spee hacka, a napisał "no hack" haha

wtedy miał już colonela 5 ;>

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

bez sensu...robiłem tak przed chwilą i od razu ban na mac :)

nie polecam :)

Zmiana MAC nie problem,ale warto w taki sposób się wyluzować i poczuć jak to jest biegać GOA :D

9368_gold.png

Opublikowano

fakt nie problem ;d tylko, że zmiana mac mi tez nie pomaga ;/

chyba nexon banuje na coś innego niż mac już ;/

Specjalista
Opublikowano

on to zrobił tylko po to żeby zareklamować tego hacka

zauważcie że filmik został wrzucony przez oficjalne gonto GA

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

nie ważne po co zrobił..ale jest pierwszym na CA EU który na hacku wbił GOA ;P

PS.

mam msg4 i 100k GP więc chętnie komuś coś giftne bo konto i tak jest do zbanowania więc szkoda żeby się kasa zmarnowała..jak coś to pisać ;)

Specjalista
Opublikowano

heh mógłby sobie na 2 konto pogiftać permy za GP <3

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Opublikowano

Ta gra zaczyna sie już śmieszna robić.. Wyobraźcie sobie że każdy będzie miał takie podejście jak np.Piecu "Hm... Nie ma to jak hack :D Sam tak będę robił jak wyłapie bana... GOA in 1 Day <3" Bez wątpienia liczba hacków przez GA wzrośnie umieją sie wypromować dyskretnie wbić w taki sposob np csm bez podejzen potem capitana i jak bana np. po miesiacu nie zlapiesz sprzedac konto lecz mysle ze uchycili by tyle exp w 1 dzien ^.-.Szczerze bardziej jarał bym sie wbiciem SSG bez hacków niz wbiciem GOA na vipie.

To moje zdanie ale hack jest poprostu najlepszy

@Down no ja mam CPT 5 zanim majora wbije.. ;

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Specjalista
Opublikowano

@up: właśnie jak pokazałem ludziom z klanu to też tak mówią, że jaki dostaną bana to zaczną na takim gównie grać

ja sam bym tak zrobił bo to extra zabawa,

i większość ludzi co ma major + to by tak zrobiła bo stracić konto z taką rangą troche szkoda

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...