Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcę wam zaprezentować mój nietypowy błąd z wadą nowych sterowników do kraty graficznej Asus X1550

A więc tak na starych sterach działa dobrze bez tych artefaktów, no ale tak wiele innych rzeczy nie działa, Minecraft, Guitar Hero,

Nawet filmy na YouTube się tną, ale ta gra działa, a to niezręcznie robić ciągle stery od nowa bo to jest żenujące wprost, i jest pytanie czy da się w jednej chwili mieć dwa różne sterowniki stare z 2006 bo nowszych gra nie przyjmuje, i z 2010 które przyjmują wszystkie gry oprócz jednej

Z góry dzięki za pomoc, jeśli ktoś mi pomoże moge dać + bądź - w każdym jego poście przez tydzień

Tutaj podaję linka ponieważ niechcę się on wyświetlić

http://imageshack.us/photo/my-images/685/bladt.jpg/

Opublikowano

To jak masz zainstalowany ten nowy sterownik to spróbuj zainstalować dodatkowo ten stary sterownik i zobaczysz co z tego wyjdzie :) btw. Mi się wydaje że nie można mieć 2 różnych sterowników ale mogę się mylić :)

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

• 3 tygodnie później...