Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Profesionalna ekipa na serv.

Denis00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zaplanowałem zrobić własny server minecrafta na profesionalnym dedyku.. (Dokładniej, korzystam z witryny ownserver.pl)

Posiadam tam liczne środki na koncie, lecz oczywiscie samemu nie dam rady założyć i ogarnąć servera ; )

Poszukuje ekipy która pomogłaby mi w tym o to planie..

Dokładniej plannuję zrobić 80 slotowy server, wyglądający mniej więcej tak że:

Mamy miasto.. Po lewej stronie miasta jest trochę działek dla VIP, oraz dla ludzi którzy zarobili sporą ilość pieniędzy (Plugin /jobs).

Po 2 stronie mamy wielki las, pustynie, opuszczone kopalnie.. I tam właśnie większa ilość Graczy będzie się osadzać..

Server będzie podobny do Survivala..

Tzn:

-Będzie plugin ustalający LOSOWE godziny PVP. (ok. 3 godzin w ciagu dnia, 1 godzina w ciągu nocy)

-Każdy przedmiot/surowiec będzie trzeba zdobyć i zrobić samemu (bez szajsów tylko /kit tools) i liczyć się z tym że Inni Gracze będą mogli je zniszczyć/ukraść ; )

-Będzie możliwość założenia osady, a potem przydzielenie/ sprzedaż działki Komuś

-Będą sklepy w których będzie można sprzedawać stacki itemów (64x) za ustaloną ilość pieniędzy (spr. /money) którą potem można przeznaczyć na działkę/osadę.

Kogo poszukuję i co oferuję w zamian?

Na server poszukuję rozgarniętych ludzi. Tzn.

-2 Administratorów.

-3 Moderatórów

-ok. 10 Tutorów. (Ludzi którzy będą grać jak normalni gracze, lecz mają prawo udzielać się w naradach, a Ich główne zadanie to raportowanie bugów i banowanie graczy nie przestrzegających regulaminu).

Co Ci ludzie dostaną w zamian? :

- Darmową osadę/działkę (w zależnośći od włożonej pracy w server)

- Własną Rangę (Napis przed nickiem ; ) )

- Sławę u Graczy..

- Świetnie spędzony czas.

Jeśli chodzi o zarobki z servera..

Nikt nic nie otrzymuje. Te pieniądze które przyjdą jako owoce ciezkiej pracy, pójdą na urozmaicanie servera.. (Dokupienie slotów, zatrudnienie profesionalnych mapperów, lepszy hosting itd..)

Gwarantuję że ja także nie wezmę z tego ani 1 grosza, chociaż już sporo włożyłem w Ten server ; )

Ale do rzeczy... Każda zainteresowana osoba, ma obowiązek napisać podanie według tego wzoru:

Imie/Ksywka:

Doświadczenie:

Ile gram w minecrafta?:

Czy jestem w stanie dopłacić coś do servera? (Jeśli tak to ile):

3 Hobby, zainteresowania:

Posiadam Mikrofon? (Tak/nie):

Ile godzin dziennie mogę poświecać serverowi?:

Dlaczego akurat ja?:

Podania proszę pisać na forum (W prywatnych wiadomościach lub tym temacie, a nie na gg). Wszelkie pytania/prośby lub proszę kierować na

gg: 13147470 Skype: Melman089

Dziękuję i pozdrawiam!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...