Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja] Shaiya Absolution

Term!Q

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SHAIYA ABSOLUTION - Strona Główna

http://www.shaiyaa.net/

SHAIYA ABSOLUTION - Rejestracja

http://www.shaiyaa.net/register.html

SHAIYA ABSOLUTION - Download

http://216.59.3.57/d...lution92711.exe

Stabilny serwer !!! AP za FREE !!!

UWAGA: Serwer Został Zniszczony przez HAKERÓW ale GMi Stawiają Serwer na innym Hoscie. O uruchomieniu Będę informował na bieżąco :(

Shaiya Absolution Rate:

150x - EXP 50x - GOLD

Gildia Lwie Serca zaprasza aktywnych graczy i znających się na rzeczy :)

Serwer jest wg mnie dobry, poniewaz nie jest wszysko podane jak na TACY. Aby byc Mocnym Trzeba sie postarac

Zapraszam do wspólnej zabawy Masz pytanie pisz na GG 8409397 Lub Wejdz na ts'a ip 78.155.123.166

Gildia jest po stronie lajcianej smile.gif

Opublikowano

a czego oczekujesz Gildia założona 2godziny przed grb 5 osób z czego ja tylko 65 lvl a reszta 50+ .Mądrala zobaczymy za dwa tygodnie

Opublikowano

jak zdobyc tutaj AP??

sprawdzalem na stronce i pisze kup AP nie widze zeby bylop za darmo chyba ze w grze itemy sa za free czy tak??

prosilbym kogos o szybka odpowiedz najlepiej kogos kto gra na tym serwie z gory thx.

Opublikowano

Kolega lajt skupił się na reklamie swojej gildii zamiast na podaniu podstawowych informacji o privie.. Normalne.

AP itemy można zdobyć poprzez:

- dropienie ich z Absolution Pouch'ów w lokacjach typu: RA, LF, Lan, oraz ich lajcianych odpowiedników. Tak, ku uciesze 99% lajcianej populacji można siedzieć przez całe miesiące w pando zamiast pójść na jakąś mapę PvP i bić cały czas te same moby z których dropią paczki lv3. Prawie jak na PL, tylko tutaj nie ma rvs zajmujących spoty. ;) Z paczek dropią różne itemy, od movek przez pidy, plecaki po conti 15d oraz mounty na 58lvl. Z tego co się orientuję na mapach PvP 1-15 oraz 20-30 również dropią jakieś AP itemy.

- kupowanie ich w AH u NPC.

- kupowanie ich od graczy na tablicy w AH.

- co... tydzień/2 tygodnie/miesiąc za głosowanie na serwer wszyscy gracze dostają jakąś ilość AP. Nie pamiętam ile to było i za które miejsce, ale ok. 10k AP na pewno będziesz miał co miesiąc, jeśli nie więcej.

A ja gildii "Lwie Serca" wciąż nie miałem okazji widzieć na PvP. Czyżby zajęła pando, jak rvs na PL?

• 6 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...