Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję osoby która pomoże mi się wydostać z elo hell solowych rankedów...

Moje elo wynosi 1200. Serwer EU East&Nordic. Skype,ts, cokolwiek mile widziane. Skontaktować się można ze mną poprzez pw.

Opublikowano

@UP jakbys miał 30lvl i grał rankedy to bys wiedział, on szuka osoby która z nim pogra rankedy i pomoże wbić ELO (miesjce w rankingu "rankedów")

zakaz handlu

Opublikowano

Niestety od ch*ja jest noobów, ostatnio w przeciwnym teamie mieli 3 x DC, jeszcze wcześniej noobów, którzy feedowali umyślnie.

Przykro mi, w tym okrutnym świecie chyba nikt Ci nie pomoże :(

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

Sam możesz się wybić grając postaciami które z łatwością wygrywają swój lane/mają dobre ganki.

Kassadin - wygrywa mid-a z większością casterów, łatwo można zgarnąć kilka killi (nastackować mejai) i spokojnie wygrać grę.

Shaco - ganki, które pozwalają twojemu teamowi wygrać, możesz gankować od 2lvl-a - nikt z twojego teamu nie zdąży paść, ogólnie postać "stworzona" do ELO hell.

Graves - ad carry z mocnym early, z dobrym supportem możesz łatwo wygrać lane i być może zgarnąć kilka killi.

Singed - wygrywa topa z większością postaci, możesz latać sobie bezkarnie obok 3 przeciwników, jeśli zrobisz się pod ap/tanka jesteś w stanie wycarrować grę nawet bez jakiegoś specialnego feeda.

Jeśli nie jesteś pewny umiejętności swojego teamu - raczej nie pickuj supporta.

Opublikowano

polecam rowniez akali , trynde , katarine , amumu czyli wszystkie op szity ktore pomoga ci wygrac (jesli nie zbanowane)

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

Graj sionem, jedyne co robisz to podbiegasz stunujesz i wybuchasz shielda > przeciwnik ma pół hp

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Graj sionem, jedyne co robisz to podbiegasz stunujesz i wybuchasz shielda > przeciwnik ma pół hp

AP sion robi pogrom, więc próbuj.

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano

AP sion jest na prawdę bardzo dobry, nie wspominając o tym, że shield w późniejszym etapie gry jest za mocny jak na te kilka sekund.

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

Dobry jest też Morder na top lane (solo). Chociaż od ciebie zależy 20% zwycięstwa twojej drużyny, często trafia się na noobów i wygrać nie da rady ^^

Opublikowano

Tia, właśnie chciałem pyknąć ładną rundkę, trafiłem na tak tępych ludzi, że mi 4 ad wybrali, w dodatku żaden nie był ranged..

Ja wiem skąd oni się biorą, z mpc forum. Pozdrawiam was serdecznie! Talon, Gankplank, Yorick, Skarner ! :** buziaczki !!

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano (edytowane)

Polecam shaco, ale zawsze zaczynasz od 5 trapów na golemach, jak ubijesz golemy to masz 2 lvl i 709 hp(bez run na hp) to mozesz spokojnie isc na lane, i grac ostro, tzn nie stawiasz trapów po krzakach, tylko koło minionów zeby duzo kasy i expa nabic szybko.

Edytowane przez ssssss-94

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

Dasz rade golema samymi trapami bez utraty hp?

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

ja mam inne pytanie czemu dostawalem za rankedy po 40pkt elo teraz max po 17/18 wtf? ;/

Pomocnik
Opublikowano

Z początku ma się pewnego boosta za wygraną dostajesz +40 za przegraną -40. Później już niestety normalnie, czyli po 13-16.