Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Założylem konto do SunSro, juz radocha i az zalowalem ze to zrobilem bo lagi sa straszne!!!

Gorsze niz na Mysro, tu sie w ogole nie da grac(przynajmniej o tej porze)

Czy zawsze sa takie lagi???

I prosilbym nowe media.pk2 zangielszczone do nowego update ;)

Opublikowano
6. Temat musi zawierać informacje na temat posta. Nie zaczynać nowych wątków z tematem "POMOCY" etc.

Nie musisz się żalić jak jest, nie pasuje - nie graj.Proste.

Media.pk2 = http://www.filefront.com/14098919/Media_New.rar

@Edit.

Lagi są, cały czas.Nadzieja w updacie 26 lipca. Proszę bardzo.

and1-logo2.jpg

Opublikowano
Dobra ale tak czy inaczej na pytanie mi nie odpowiedziales wiec nie potrzebna twoja odpowiedz byla.

Chłopie, większość twoich tematów jest niepotrzebna...

Czy napewno się dobrze czujesz?

W tym temacie prosiłeś o to samo[ Click], w ogóle cały czas o cos prosisz co nie ma nic wspólnego z botami....

Znajdź sobie inne forum jeżeli interesują cie pk2 czy klienty....

"Dajcie mi to, dajcie mi tamto, dam wam 5-widzicie jaki fajny jestem...?"

n/c...

@Edit down

Frajerze, zrozum. Normalne jest jeżeli ktoś się pyta o rzeczy, których na forum nie było i do tego nie trzeba być, jak to powiedziałes-doświadczonym hackerem ^^, wystarczy odrobina samodzielności. Wg. ciebie lepiej jest tworzyć kilka tematów związanych z jednym problemem, czy wystarczy jeden a konkretny?

Ta druga część posta też jest skierowana do mnie? Strasznie chaotycznie piszesz, ale co się dziwić, przeciez nie jesteś "doświadczonym hackerem" takim jak ja, nikt nie jest tak bardzo doświadczony !

Mi nie pasuje, że inni grają na sunsro? Albo może mi odpowiada, że reg jest wyłączony? Przytocz cytat....

pff...

Ale może lepiej bedzie pozwolic innym zakładać po 20 tematów odnoszących się do jednego problemu.. Czemu nie.

Bedzie 567 stron, odjazd !

Opublikowano
Chłopie, większość twoich tematów jest niepotrzebna...

Czy napewno się dobrze czujesz?

W tym temacie prosiłeś o to samo[ Click], w ogóle cały czas o cos prosisz co nie ma nic wspólnego z botami....

Znajdź sobie inne forum jeżeli interesują cie pk2 czy klienty....

"Dajcie mi to, dajcie mi tamto, dam wam 5-widzicie jaki fajny jestem...?"

n/c...

Chłopie, ja nie powiem jakie ty posty tutaj ciśniesz, chłop sie pospolicie pyta a ty tu nie wiadomo po co piszesz swój komentarz.

Te forum nie jest od botów zobacz to ojest dział PRYWATNE SERWERY a nie dział TYLKO BOTY, ty sie lepiej naucz czytać napisał ten temat w dobrym miejscu ty za to udajesz doświadczonego hackera a nawet nie wiesz w jakim siedzisz dziale, prosi? A co cie to obchodzi że prosi da 5 kto chce 5 to mu pomoże kto nie zechce mu pomóc NIE ODZYWA SIE a tym bardziej NIE PISZE TAKICH FARMAZONÓW jak TY i nie udaje doświadczonego playera lolku.... Forum jest od tego aby pomagać.

na sunsro lagi takie są od miesiąca, nic nie poradzisz tak sie nieda grać kto tam gra to naprawde ... coś ma z silkiem xD nie będe mówił że sie naszło bydła bo każdy ma prawo tam grać ale tam nie bedzie miła atmosfera zaraz jakieś noby zaczną pisać że lagi mamy przez takiego noba jak ty.... I tu pokazują swój poziom, bardzo im nie pasuje że ktoś gra na darmowym serwerze dla wszystkich ^_^ czemu więc nie zrobią własnego serwera nie otworzą regów na 10 sekund zrobi se ktoś 2 konta i będzie 2 graczy GWARANT zero lagów i wszyscy happy....

final-fantasy-vii-top-10-characters-20080325112110792-000.jpg

Life is brutal

Opublikowano

W pełni popieram Lolka, a co do nowego media to masz je w temacie info o sunSRO. Czy aż tak trudno było popatrzeć trochę niżej niż pisać nowy temat?...

Opublikowano

A moim zdaniem przydałoby się zamknąć temat, bo robi się niepotrzebny spam ...

vinners.png

Flash xbox 360 do najnowszej wersji iXtreme LT + 2.0 w Bartoszycach

Wszystkie napędy tylko w wersji PHAT

Info na PW lub GG

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...