Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problem z dyskiem 2

TrakerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zakupiłem sobie grę BattleField 3 z dodatkiem Powrót do Karkand na dysku 1 i 2 i próbuje wgrać dodatek ale potrzebne jest data.z01 i nie wiem co zrobic prosze o pomoc

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Kupiłem z AGD-RTV :D

to mogę zgłosić się o zwrot kasy???

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Powrót do Karkand

przynajmiej tak sadze bo mam 2 dyski i jeden mialo ulotke Powrot do karkand a jakie sa dodatki sa inne??do 3?

a ty grasz bez dodatku??

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Opublikowano

Chyba coś ci się pomyliło, w każdym opakowaniu gry jest wsadzona kartka z reklamą "Powrót do Karkand" a na odwrocie jest reklama Medal of Honor. Chyba nie masz po prostu tego dodatku, sam mam normalną wersję gry i tę kartkę mam.

Opublikowano

to co to jest ten 2 dysk???

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Opublikowano

ale ja probuje wypakowac i pisze ze nie ma data.z01 a kupowałem w RTV/AGD we wrocku

dasz jakiegos tuta???

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Opublikowano

tak plyte 1 zainstalowałem ale mi multi nie dzial co robic z ty 2 dyskiem??

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Opublikowano

Powywalaj wszystko związane z battlefieldem z komputera. Włóż płytę nr 1 odpal instalację, po ukończeniu około 55% w Originie dostaniesz informacje "Włóż płytę nr.2" wkładasz drugą, klikasz przycisk potwierdzający jej włożenie i gra się instaluje. Potem się update ściagaja z Origina i masz informacje, że gra jest zainstalowana.

Opublikowano

ale mi niechce wypakowac sie dysk 2!! bo pisze ze nie ma pliku data.z01

ale mi sie plyta 1 do 100% instalowala

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Opublikowano

Rozumiem, że w momencie tych 55% gdy wkładasz płytę nr 2 to dostajesz ten komunikat? Może płyta jest uszkodzona, sprawdź czy nie ma rys. Jesli to wina płyty to trzeba się jakoś z EA dogadać, przedstawić problem, albo po prostu ściągnąć grę przez Origin.

Opublikowano

Patrz tak włożyłem plyte nr.1 i zostawiłem żeby się instalowała przez noc a żade komunikat sie nie pojawił

to mam od nowa instalowac gre??

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Opublikowano

czyli musze odnowa inslatowac gre i musze patrzec czy komunikat wyskoczy???

Bo przy 96% wyskakiwał błąd ale i tak sie pobierało

i to ma też związek że nie moge wejść do muti

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Opublikowano

Tak, zrób to i bądź przy instalacji, przecież same ci się płytki nie zmienią w napędzie podczas instalacji i do całkowitego zainstalowania gry nie dojdzie, gdyz nie da sie zainstalowac płyty nr 1 np w czwartek, wyłączyć kompa a w sobotkę sobie drugą płytę dograć.

Opublikowano

TY-thanks you

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Opublikowano

/zamykamy :)

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Opublikowano

Kolego nie dubluj postów.

Z tego co wyczytałem to masz pirata, bo nie masz wypakować data02 tylko masz zainstalować przez drugą płytę normalnie.

W dziale obowiązują odpowiednie prefixy:

[Cheat] - Hack

[Q] - Pytanie, problem, szukam

[News], [info] - Newsy, informacje

[Tut], [VideoTut] - Tutorial, Videotutorial

[Dyskusja] - Rozmowa na dany temat

w83od2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...