Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut][Dl] Cheat Wolfteam np. Powrót do bazy

Jamajkas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Przedstawiam Wam cheata do Wolfteam, lecz jest on wykrywalny na niektórych serwerach.

Download

http://hotfile.com/dl/134355452/a297cfc/SINful.dll.html

Skan

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=98ea73472bd05abb73cce0ace68915dea47be35e3899c7ad0f070d31b7af8313-1320587595

Stworzone przez sasue11

Plik należy wrzucić do głównego folderu z grą

Jeśli dl wygaśnie proszę o napisanie mi PW, wtedy uploaduję plik na nowo.

HOTKEYS:

ALT+F1 = HACK ON/OFF

SHIFT+SPACE = POWRÓT DO BAZY

Pozdrawiam i życzę miłej gry oraz wielu fragów.

Za dobrą pracę przyjmę Lubię to

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

A jak go uruchomić? bo ściągnąłem wkleiłem do pliku gry wchodzę potem na jakąś grę nawet ta sama co koleś i nic

co trzeba kliknąć zrobić jakaś instrukcja morze i czy tobie działa?

I tak apropo to jest na PL-a czy na EU bo to różnica

Opublikowano

Testował ktoś ? Aktualnie jestem poza domem...

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

@Wiśniowy

To jest mój upload, a zresztą gość nie pisał na innym forum o prawach autorskich i o kopiowaniu też nie. Sam umieścił link, czyli można ściągać. Zresztą wszystko sam pisałem, skanowałem i uploadowałem.

Day after day.

Opublikowano

Może coś źle robisz. Osobiście nie gram w Wolfteama, ale grę mam na komputerze i cheat mi działa normalnie.

Day after day.

Opublikowano

No biorę wklejam ten 1 plik z końcówka dll do głównego folderu gry tam gdzie jest najwięcej ikon po czym włączam grę wchodzę na ch wbijam na byle jaka grę klikam to f1+alt

i nic się nie dzieje to co żle robię ? morze coś jeszcze potrzeba do tego czy jak. ?

Opublikowano

Mi osobiście nie działa... P.s Co to w ogóle ma dawać ?

@EDIT

Aaaa..... Te dl"ke trzeba wstrzyknąć ???

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Ej ale co masz na myśli żeby ją wstrzyknąć ? bo nie czaje.

I mi się wydaje że zły upload.

Czegoś tu na pewno brakuje.

Opublikowano

@UP

"wstrzyknąć" Plik "wstrzyknąć" (tak jak lek na grypę ;P) do procesu gry.

Opublikowano

aha no to nie wiem . ;(

Ale nie zaraz jamajkas a ty jakiego masz wolfa pl czy eu i czy wszystko zuploadowales?

Opublikowano

Nie polecam.Nie działa.Taki plik DLL powinien się odpalać z Injectorem tak jak to robi c0lo.PZDR

Opublikowano

Nic nie wspominałem ze klikałem w plik dll, po prostu to nie jest żaden trainer żeby go kopiować do folderu z gra tylko hack do gry online.Wszystko zrobiłem zgodnie z instrukcja i owa opcja mi się nie pojawia/wyskakuje.

Opublikowano

Coś tutaj nie pasuje ... Zrobię skany , bo coś dziwna sytuacja z tego wynikła. I spróbuję użyć injectora ;)

Opublikowano

@UP

Czyli działa o . o ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...