Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut][Dl] Crosshair. Działa w każdej grze! NIEWYKRYWALNY!

Jamajkas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Przedstawiam Wam niewykrywalnego cheata (Crosshair) do każdej gry FPP. Warunkiem poprawnego używania cheata jest granie na pełnym ekranie.

Download

http://www.mediafire.com/?7hy3iu43w53z7au

Skan

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=b45952daa78ca8bb2b53675ea8a1d6d788c0aeb09f3c7dfea440acf5509a9f0d-1320300927

Instrukcja:

1. Włączamy Crosshair.exe

2. Wpisujemy PBlackout.exe

3. Klikamy ENTER

4. Włączamy Crosshair za pomocą klawisza F1

1320586259-U321545.jpg

Cheat jest niewykrywalny

i działa w każdej grze!!!

Stworzone przez Qmoainx

POZDRAWIAM i życzę udanego celowania !!!

Za dobrą pracę przyjmę Lubię to

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Jak bez żadnej włączonej gry pojawia się celownik na pulpicie. Musi działać. Zaraz dodam screena.

1320589965-U321545.jpg

1320589984-U321545.jpg

Day after day.

Opublikowano

To jest celownik. Po prostu daje Ci dwie kreski na środku ekranu. Masz ssy wyżej.

Normalnie działa. Wpisujecie Wolfteam.exe i kikacie f1.

heh, syfowato się z tym gra, bo to mryga ciągle i muli gre ;/

@Jamajkas

Popraw link w code, bo źle skopiowałeś ;P)

09071535498836998897.png

Opublikowano

Teraz się nie da pobierać z media fire o.O Co jest.

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Tylko celownik , więcej chyba nie ...

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

@Up Cheat czyli oszustwo w grze, Ty dzięki temu oszukujesz bo masz przewagę nad innymi, masz stał celownik bez binka.

Day after day.

Opublikowano

jak to uruchamiam to mi pisze : uruchomienie tej aplikacji nie powiodlo sie poniewaz nie znalezniono MSVCP100.dll.Ponowne zainstalowanie aplikacji moze naprawic problem probowalem jeszcze raz sciagnac ale to samo szkoda ze mi niedziala :(

2nsvric.png

:D

Opublikowano

Nadal nie kumam, napisze ktoś po polsku co i jak z tym hackiem, co on robi i do czego sie przydaje?>a poza tym NIE DZIAŁA

Opublikowano

Ściągasz plik. Odpalasz go. Wpisujesz Wolfteam.exe. Dajesz enter. Klikasz F1. Odpalasz Wolfteam'a. Jeśli ci się celownik nie pokaże znowu kliknij F1 albo zminimalizuj grę.

To jest celownik. Masz na ss'ie wyżej.

09071535498836998897.png

Opublikowano

Według mnie to jest potrzebne tylko do warrocka , nie znam innych gier do których ten celownik się przyda ...

Opublikowano

Celownik, ja takich rzeczy nawet za cheaty nie uznaje.

A grałeś kiedyś w cs? tam bez przybliżenia nie masz celownika w snajperce. To napewno bardzo pomaga!

Nadal nie kumam, napisze ktoś po polsku co i jak z tym hackiem, co on robi i do czego sie przydaje?>a poza tym NIE DZIAŁA

Odpalasz , wpisujesz nazwę ikonki gry np. Counster Strike 1.6 DIGITALZONE.exe lub wolfteam.exe (po nazwie piszesz .exe), klikasz enter , wyskakuje ci celownik , odpalasz grę , masz większy celownik! TAKIE TRUDNE!?

Co do cheatu

Fajny , troszkę pomaga

Opublikowano

Mi wywala błąd MSVCP100.dll sos..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...