Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Komunikat przy włączaniu gry.

wyrwas500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem ponieważ gdy włanczam call of duty world at war wyskakuje mi owy komunikta "Couldn't load fileSysCheck.cfg . Make sure Call of duty is run from the correct folder" odrazu mówie ze reinstal nie pomaga help

Opublikowano

A masz orginalną wersję? :P

Activision mówi:

When I launch the game I get the error "Error during initialisation ,Couldn't load filesyscheck.cfg."

This can happen if you have one of the digitally distributed versions of the game. If you purchased the game from a digital distributor like Steam or Direct2Drive you can try re-downloading the game. Sometimes these versions can get corrupted. In these cases you should be able to either do a file check or re-download the missing files from the distributor. Contact the digital distributor for details on how to fix your install.

If you have the boxed retail version, uninstall the game, delete the game folder, and then reinstall the game and the patches. Make sure that you do not install any third party maps/mods/skins of any type.

Co znaczy :

Kiedy uruchamiam grę, wyskakuje mi błąd ' Błąd podczas initializacji, nie udało załadować się filesyscheck.cfg '.

To może się zdarzyć, jeśli masz jedną z cyfrowo wydaną wersję gry. Jeśli kupiłeś grę od cyfrowego dystrybutora jak Steam czy Direct2Drive możesz spróbować ściągnąć grę ponownie.

Czasami te wersje mogą być uszkodzone. W takim razie powinieneś być upoważniony też do sprawdzenia plików lub ściągnięcie brakujących plików od dystrybutora. Skontaktuj się z cyfrowym dystrybutorem dla szczegółów jak naprawić grę.

Jeśli masz wersję pudełkową, usuń grę, folder w której ona się znajdowała i zainstaluj ją ponownie wraz z łatkami (patchami). Sprawdź czy nie instalowałeś żadnych dodatkowych map / modów / wyglądu broni/ubrań (skinów) i inne tego typu.

Przetłumaczone przez kaje11.

Prawdopodobnie ściągnąłeś nie cały plik z nielegalnie hostowanej wersji :> Jeśli nie, to zastosuj się do powyższych. Brakuje ci parę plików.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...