Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki mikrofon polecacie do nagrywania z gier i pulpitu? Najlepiej żeby było niewiele szumu (najlepiej wcale) i kosztował do 60zł.

Dodatkowo jeszcze jakaś karta dźwiękowa, ponieważ teraz mam zintegrowaną Realteka HD i jest do niczego. Ps. nie wiem co podać żebyście dobrze dobrali :P więc napiszcie niżej. Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam, Vipper

:)

@edit Znalazłem takowy mikro. oceńcie:

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Szczerze do 60 nic nie kupisz. Starczy nawet zwykły za 5 zł. Dźwiękówa tania do 50 zł Sound Blaster Audigy SE pierdyliard razy lepsza od normalnej integry

Opublikowano

@refresh Pilne! Nie wiem czy kupować tamto mikro, a do końca aukcji, już blisko. Czy może kupić w RTVEuroAGD?

Opublikowano

No ja pier. Masz google. Pierdyliard razy ludzie piszą że lepiej mikro za 5 zł i karta dźwiękowa. Do 100 złotych mikro jeden chuj. A chcesz to kupuj 50 ziko stracisz

Opublikowano

Realteka HD jest lepsza jakościowo od większości kart zewnętrznych , creative przy analogowym przetwarzaniu same w sobie dają duży poziom szumów na wyjściu przez dodatkowe wzmacniacze co posiadają

optymalnie było by zakupić creative z mikrofonem tej samej firmy jak najlepiej dopasowanym do karty, ale jak wiadomo dobry mikrofon cena tez i dobra być musi tak od 100 zł w górę

nie wiem po co do nagrywania z gier i pulpitu trzeba mikrofon, skoro przez niego nagrywa się zewnętrzne dźwięki a nie dźwięki z komputera

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png