Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Jak zacząć grę?

Glodelk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , wiele ludzi męczy na forum " jak zacząć grę? " , a więc teraz poznacie odpowiedź .

Na początek kupujemy broń z przybliżeniem , najlepszy jest xem-8 pt lub wt (chyba ta się nazywają dwie odmiany , nie pamiętam)

Przyda się też ta broń :

Dostajemy ją na początku gry na około 10 dni (nie pamiętam ;) ) Oraz przyda się zrobienie treningu :

teraz zakładamy wszystkie nagrody (nie polecam zakładać tylko wilczego oka , czy czegoś tam bo się nie zmieści ) i nabijamy kasę oraz rangę , później z rangą udajemy się do tematu :

I nabijamy do około 110k Złota , później kupujemy następujące rzeczy :

UWAGA Zbierajcie złoto , by kupić to na 30 dni żeby zaoszczędzić ,później kupujecie tę broń :

(Najlepiej na 30 dni ) i ulepszacie na full , później możemy już rozkoszować się grą , a dopiero po 1 miesiącu gry , gdy już na 100% będziemy pewni , że chcemy w ową grę grać , kupić Ap i ułatwić sobie grę .

Jeśli chodzi o snajperkę , polecam pierw tę :

A gdy już się wprawimy w snajperkę, polecam tę :

Gdy biegnie do nas wilk, strzelając zawsze idziemy do tyłu, bo wtedy jego długie ciosy mogą nas nie dosięgnąć i możemy go w tym czasie zabić. Oraz polecam de-50 jako pistolet , by pomóc sobie w bliższych spotkaniach ze swoim wrogiem :) Dziękuję za przeczytanie tematu , mam nadzieję że pomogłem , i że temat można podpiąć :)

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Ta broń ef-2000 jest w eq po założeniu konta , potem po około miesiącu tracimy ją , jest jej odmiana jest w sklepie za złoto , ale to nie to samo...

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Mógł byś nam zdradzić , jaka to jest snajperka ??? Może i twoja opinia o danej snajperce , urozmaici ten temat :)

Opublikowano

@Ref

Opublikowano

Jest to sniperka EM 40 T. Nie mylić z EM 40 PT.

3.jpg

Dobra broń, za dobrą cenę. Opłaca się kupować. Szkoda tylko, że trafienie w inną część działa niż głowa i szyja, nie zabija przeciwnika :<

09071535498836998897.png

Opublikowano

Jeśli można , proszę o podpięcie tematu :)

Opublikowano

@REF

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@REF

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@REF

Rozkręcam dział , a wy mnie macie gdzieś :< <foch>

Podepnie może kid ?

Opublikowano

Daj link bezpośredni dla tych obrazków w [ img ] [ / img ]

Jak chcesz rozkręcać dział, to myśl nad tut'ami :P

Ja na razie nie mam czasu, ale niedługo coś napiszę ;)

@DOWN:

To indywidualna cecha, jednym lepiej idzie na takiej, drugim na takiej ;)

Celuje się w korpus - przy odrobinie farta, broń która idzie do góry strzela hs'a (ofc. jeśli przed dojściem do głowy przeciwnik już nie leży )

52287137559562145640.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@up

Na kij komuś wybrane mapki do grania ? Na wszystkich się gra, a nie na jednej ;) A jak celować , ze snajpy w łeb ze zwykłej przyklęknąć, stanąć (NIE wolno strzelać w biegu ) i wycelować najlepiej z ukrycia , po czym zmienić się w w olfa i wiać.

Opublikowano

@up

Na kij komuś wybrane mapki do grania ? Na wszystkich się gra, a nie na jednej ;) A jak celować , ze snajpy w łeb ze zwykłej przyklęknąć, stanąć (NIE wolno strzelać w biegu ) i wycelować najlepiej z ukrycia , po czym zmienić się w w olfa i wiać.

Jak sie idzie ze shiftem w tył, to strzały są celniejsze.

Dopisz jedną ważną rzecz: Gdy biegnie do nas wilk, strzelając zawsze idziemy do tyłu, bo wtedy jego długie ciosy mogą nas nie dosięgnąć i możemy go w tym czasie zabić.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Nie da sie w img, bo za duża rozdzielczość , ale zaraz sprawdze . Co do rady Adamsa , znam to , i polecam , lecz zapomniałem dopisać, ale lepiej późno niż wcale ;)

Opublikowano

@ref

Opublikowano

Da się w img ;)

wklej to:

http://img546.imageshack.us/img546/6353/screenshot2011y11m06d03.jpg

http://img810.imageshack.us/img810/2863/screenshot2011y11m06d04.jpg

http://img511.imageshack.us/img511/6353/screenshot2011y11m06d03.jpg

http://img641.imageshack.us/img641/6353/screenshot2011y11m06d03.jpg

http://img849.imageshack.us/img849/513/oooooooxd.jpg

http://img171.imageshack.us/img171/6353/screenshot2011y11m06d03.jpg

http://img217.imageshack.us/img217/6353/screenshot2011y11m06d03.jpg

52287137559562145640.png

Opublikowano

Ja mam lepszy przepis na grę. (tylko na softnyx)

Robisz trening i dostajesz parę dobrych broni np. C-95.

Następnie nabijasz złoto, wilcze monety przez ten tydzień. W tym czasie otrzymasz parę broni z eventu. Np. Fanas FFW lub PI-90.

Wybierz 1 z nich. Kup sobie 2 wilczą mutację i pazury za Z. Jak to zrobisz i gra ci się spodoba czas na zakup Cash. 9.99€ tyle kosztuje dobra broń za Cash na 30 dni i na pozostałe wydatki ci ów kasa wystarczy.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...