Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukalem i znalazlem kilka tematów ale nic nie pomoglo

otóz problem polega na tym ze zrobilem postacie na serwerze mena wedlug poradnika itd

wszystko ladnie dzialalo bot expil itd

ale po pewnym czasie postanowilem przeniesc sie na ALPS bo tam mam kilka wiekszych lvl.... wszystko

robilem dokladnie jak na serwerze mena

z tym ze gdy odpalalem mojego wizza na alpsie to bot pochodzil moze z minute i DC

i tak w kółko a czasami wyłącza sie bez niczego znika silkroad i jestem na pulpicie probowalem zmieniac

w ustawienia w edx loader i nic czasami nawet juz nie chce sie wlaczyc i musze dac stare ustawienia loadera

w loaderze mam zaznaczone patch seed, redirect gateway server 16000 NOP hackshield,nude patch,multiclient,swear filter i zoom hack na tych ustawieniach na serwerze mena wszystko dobrze dzialalo po przeniesieniu na Alps ciagly dc i wywalanie z gry prosze o pomoc

Opublikowano

Zrob reinstall silka i pobierz bota jeszcze raz

Co ma zmiana serwera, z ktorym sie laczymy do instalacji silka? Druga rada juz jest duzo lepsza, chociaz jesli cos dziala na serwerze X, to nie zmieniajac zadnego ustawienia, powinno dzialac tez na serwerze Y. Zwlaszcza, jesli to nadal ta sama wersja.

@Resquor

Moj iBot tez rozlacza sie, chociaz w wersji clientless nieco rzadziej. Ja zaczalem na serwerze Argos.

Opublikowano

nic nie pomaga bot dalej nie chce dzialac zabije kilka potworow i sie wylacza lub dostaje dc ktos wie jak to naprawic?

moze mam zle loadera ustawionego lub bota mam swear filter zoom hack debug konsole multiclient nude patch nop hackshield patch seed redirect gateway serwer

Opublikowano

Jezu, nastepny by wszystko zamykal. Skoro rozwiazany to napisz JAK go rozwiazales, moze rozwiazanie pomoze innym, ktorzy maja/beda mieli podobne problemy.

To jest forum a nie helpdesk, gdzie zamyka sie kazdy rozwiazany ticket, na forum dyskusyjnym tematow w ogole nie powinno sie zamykac, chyba, ze ida za daleko z offtopem.