Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] P.E.T

wiktor2767

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siemka, mam problem. Opłaca mi się kupić P.E.T'a ? Mam 4 irki, 8 pp. Jeżeli nie P.E.T to co dalej ?

@ Cimkow Spam też nie tu: ) ja oczekuje odpowiedzi a nie przykazań

Edytowane przez wiktor2767
Opublikowano (edytowane)

@upup

zastanów się zanim coś napiszesz -.-

Edytowane przez MPCManiaQ
1329063242-U389151.jpg
Opublikowano

Ja tam mam peta od początku ale go nie expie szczerze niepotrzebnie wydałem wpakuj w profil tak żebys miał grube a dopiero wtedy rób FE i na koniec peta sobie zostaw . Chyba że bocisz na alienki to opłaca ci się peta żeby go wyexpić do 8lvla kamikaze i jazda na wrota

zakaz handlu

Opublikowano

peta sie oplaca kupic ale jak sie ma fe grube i takie tam :D ja mam peta 2 lvl wczoraj kupilem i powiem ze teraz mi prawie wogole mi nie pomaga :D na 10 lvl to owszem by pomogl ale tak na 1-3 lvl to ani troche ;)

Opublikowano (edytowane)

A co daje ten kamikaze na pecie ?

@up skończyłem 3 alfy + robie bete i jedna część do czwartej alfy.

@ down hahaXDD

Edytowane przez wiktor2767
Opublikowano

jak pet ma malo hp to pet robi rozpizdziel (czyli wybucha i zadaje obrazenie)

Nie słuchajcie tak niekompetentnych ludzi -.-

PET z kamikadze na 8 lvl gdy go nie naprawimy i jest na żylecie wydupca (czyli pęka/zostaje zniszczony) i zadaje obrażenia all statkom i alienom w pobliżu. Tym sposobem bardzo łatwo ubic cuba , bo proty praktycznie cię nie biją. Przy kubiku trza uważać na takich ludzi , bo chwila nie uwagi i pękasz.

Tak można sobie w 30-40 minut spokojnie alfe zrobić , wszystkie te małe aleiny np. mk , sibelonity itd. bardzo sprawnie ida.

Opublikowano

Według mnie, ktoś, kto mówi, że pet nie pomaga w ogóle to albo grać nie umie, albo ma go na 1 lvl... Ja mam teraz peta na 12lv i zabieram go ze sobą na każdy wylot. 7 LF3 to dużo. A żeby go ubić, ktoś potrzebuje z 2-3 salwy. Więc już jestem odciążony :) Kup go jak zaczniesz robić wrota i tylko tam odpalaj i rób z nim expa.

Opublikowano

PD za misje tez mozna expic peta wiec jak masz kilka dobrych to sobie spokojnie go wyexpisz do 8 lvl by kupic kamikadze na 3 lvl a wtedy masz duzo prosciej.. ja kupilem na poczatku by wlasnie na misjach go expic i pozniej na wrotach, wiec dla mnie kupowanie peta na poczatku to dobry pomysl.. tyle

Opublikowano

Ja również uważam, że dobrze go na początku expic bo jest dużo misji za większą ilość pd no i wrotka. A potem gdy ma się więcej wrót łatwo zrobić te wrotka już

Opublikowano

ktoś by mógł napisac o tym jak ustawic biobota żeby robił wrotka?? :D Bo mam z tym duży problem...Mianowicie ustawiłem pare opcji jak ktoś doradzałł i nic stateczek tylko krążył wokół alienów w alfie i nic nie dedał a ponieważ miałem włączonego peta to on rozwalał ale trwało to tak długo , że skończyło sie paliwo petowi przy ostatnich 3 dk i straciłem tak 2 życia w alfie... Zostało mi ostatnie i niewiem co zrobic. Czy zrobic sam? Czy na bocie? :huh:

Opublikowano

a czy jak pet wybucha robiac kamikaze dostaje exp za rozwalone alieny? bo tak teoretycznie najpierw eksploduje a potem niszcza sie alieny i exp idzie, ale czy dla niego tez?

Opublikowano

Nie zawsze ale dostaje ja na cubikach wylewelowalem swojego do 15 lv. I po wybuchu dostawał pd :) bo tak to by nie wbił lv.

tzn zalezy od farta i lagow? a szybko wbiles ten 15 lvl? na kubikach?