Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosze O Pomoc.

xenox5621

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak wlanczam start w SroKingu wyskakuje mi ( Can't find the Silkroad.exe, Please locate the file manually ) a wiec wlanczam silkroad launcher i wyskakuje mi ten blad (Please Execute the "Silkroad.exe") jesli ktos wie co mozna na to poradzic prosze o pomoc.

Wersje bota mam aktualna 1.0.26_6 .Poz i dziekuje.

Opublikowano

probój odpalać cały czas na nowo albo zrób re-install silka : D to najczęsciej pomaga xD

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano
Witam jak wlanczam start w SroKingu wyskakuje mi ( Can't find the Silkroad.exe, Please locate the file manually ) a wiec wlanczam silkroad launcher i wyskakuje mi ten blad (Please Execute the "Silkroad.exe") jesli ktos wie co mozna na to poradzic prosze o pomoc.

Wersje bota mam aktualna 1.0.26_6 .Poz i dziekuje.

Hmm jak to logicznie napisać

1. uruchom bota

2. kliknij start game

3. jak ci się pojawi Can't find the Silkroad.exe, Please locate the file manually musisz wybrać scieżke do silkroad.exe

3a. więc szukasz ja mam e:\program files\ silkroad

4. wybierasz i dajesz ok powinno teraz zadziałać

Jak pomogłem daj 5*

Opublikowano
Hmm jak to logicznie napisać

1. uruchom bota

2. kliknij start game

3. jak ci się pojawi Can't find the Silkroad.exe, Please locate the file manually musisz wybrać scieżke do silkroad.exe

3a. więc szukasz ja mam e:\program files\ silkroad

4. wybierasz i dajesz ok powinno teraz zadziałać

Jak pomogłem daj 5*

No niestety ten sposob nie pomaga.

Opublikowano

mam pytanie!!!! zotrzymalem bota bo chcialem do miasta wrocic. uzylem return ckrol i jak wrucilem do miasta bot sie wylaczyl i z gry wyszlo. czemu tak sie stalo? ktos wie?

Opublikowano
mam pytanie!!!! zotrzymalem bota bo chcialem do miasta wrocic. uzylem return ckrol i jak wrucilem do miasta bot sie wylaczyl i z gry wyszlo. czemu tak sie stalo? ktos wie?

Jak jeszcze jest pobierz 1.0.26_5 mi działa poprawnie może masz jakiegoś buga a i stało sie tak raz czy zawsze się tak dzieje i zobacz czy nie masz jakiegoś itemu z 9d lub z 10d bo jak miałeś np sworda to popatrz w ustawieniach bota Supply\Sell store settings jakie ma ustawienia bo jak sell yes store yes to będzie wywalało Cię z gry bo ja tak miałem

i nie wiedziałem o co chodzi aż to zauważyłem. Nie wiem czemu ale Ci od Sro kinga ustawili itemy z 9d i 10 na sprzedaż i depozyt w storage i wtedy się wywala silk. A i jedyna rada na to to odpalić silka bez bota sprawdzić invetory dać itemy do depo nie licząc tych co masz na sobi i dopiero wtedy odpalić bota.

Jak pomogłem daj 5*

Opublikowano

Problem jest dzieciennie prosty do rozwiaznia, znajdz na forum Srokinga wypakowanego clienta sro_client podmien go ze stadardowym sro_client i bedzie na 100% dzialczyc, nie bede dawal linka bo mam za malo postow i zaraz bedzie sranie o keyloggera

Opublikowano
Problem jest dzieciennie prosty do rozwiaznia, znajdz na forum Srokinga wypakowanego clienta sro_client podmien go ze stadardowym sro_client i bedzie na 100% dzialczyc, nie bede dawal linka bo mam za malo postow i zaraz bedzie sranie o keyloggera

Ten sposob tez nie dzialal ale dzisaj wlaczylem kinga i o dziwo wszystko dziala nic nie instlowalem nie wiem czemu tak sie stalo.

Prosze zamknac temat. Poz

Opublikowano

OK mam jeszcze jeden problem.... boj bot nie chce sprzedawac niektorych tablet i elixirow nie chce wkladac do pudla.... w czym moze byc problem? ustawienia wszystkie przypatrywalem wszysto ustawione dobrze ale nie robi tego. tablety czesc sprzedaje a czesc niechce ...

Opublikowano
OK mam jeszcze jeden problem.... boj bot nie chce sprzedawac niektorych tablet i elixirow nie chce wkladac do pudla.... w czym moze byc problem? ustawienia wszystkie przypatrywalem wszysto ustawione dobrze ale nie robi tego. tablety czesc sprzedaje a czesc niechce ...

Moja rada reinstal SroKinga bo z tego co piszesz wnioskuje że masz strasznie zabugowany i najlepiej na poprzednią wersje czyli z roszeżeniem _5 bo chyba ta najnowsza nie działa zbyt dobrze. A i zainstaluj do nowego katalogu bo Cfg się nakłada więc nawet jak masz jakiś bugi w Cfg to będzie Ci się chrzaniło nieważne od wersji i nieważne ile razy przeinstalujesz

Pomogłem daj 5*

Opublikowano

jak wyskakuje cannot find ..exe.. blabla bla , to nie mozna zmieniac nazw srokinga na jakies inne ^^ ja tak mialem jak np zmienilem SilkroadLuncher na Torque to wyskakiwalo, a i jeszcze jest (nie pamietam jak ten plik sie nazywal) w folderze srokinga taki plik (jako w notatniku) , jezeli nie masz to stworz go i napisz w nim np C:/ProgramFiles/Silkroad i juz. fuel nie pisz caly czas daj mi 5* bo ci napisalem posta.. jak ktomus pomozesz napewno ci da * bez upominania mu tego

sygna1o.jpg

• Dodaj nową pozycję...