Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wchodzę dzisiaj ok.9.40 na serwer patrzę a tu budynki zalane lawą prawie całe miasto i napisy np : HA gracze mówią że kogoś widzieli prawdopodobnie herobrine a jak ja wszedłem na serwer to ktoś wyszedł bez nicku nie wiem co robić mam backup ale 15 dni temu więc połowa budynków poznika a oczyszczać z lawy będę z tydzień macie jakieś pomysły? HELP!

Opublikowano

Herobrine... God, on nie istnieje, zwykła bajka zmyślona przez studentów, którzy zmienili teksturkę żelaznych drzwi.

Niestety, ale musisz budować od początku i robić częstsze backupy.

Opublikowano (edytowane)

Jak miałeś mod Herobrine na serwie to możliwe.

Ale jak nie miałeś to jakiś gracz rozwalił :)

@UP :D

Edytowane przez Sawickas
Opublikowano

mod na serwerze na herobrine, innego racjonalnego wytłumaczenia nie ma, jeżeli cuby były zalożone, jeśli nie to po prostu ktoś się bawił wiaderkami i tabliczkami, a ludzie są zdolni do wszystkiego, coś zauważą, jeden wymyśli coś reszta w to uwierzy i idzie dalej

Opublikowano

Wiem że herobrine nie istnieje ale w takim razie kim był ten bez nicku i kogo widzieli gracze.I to i tak nie zmienia mojego problemu. ;/ a od nowa budować nie zamierzam bo serwer straci graczy.

Nie mam takiego czegoś na serwerze,przeglądałem konsole i na serwerze pojawił się gracz którego nie wpisałem na wh i to on prawdopodobnie to zrobił ale jak usunąć lawę o.O

I zapomniałem dodać cub-y są nic nie jest zniszczone tylko zalane lawą

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...