Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Teemo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To już twój kolejny taki temat..

Weź sam pograj, posprawdzaj jak jest najlepiej i już nie musisz pisać temat do każdej z postaci.

Opublikowano

@Up

ty jesteś kidem żeby mi pomóc ja potrzebuje waszej opini pograc to wiesz więc prosze cię odpowiadaj a nie narzekaj od tego jest mpc od tego jest ten dzial wiec albo pisz albo spadaj

Opublikowano

polecam takiego teemo (ja takim gram) doran blade/ berserkry(jeżeli w przeciwnym teamie jest mało ap) lub merkury(jak jest ich więcej)/ następnie składasz malady/ następenie wit's end/ na koniec szpony madareda. Jak to wszystko będziesz już miał polecam złożyć coś na life steala lub na ap (rabadon hat). Takim buildem zawsze mi się gra dobrze i łatwo się farmi i kolesie padają baaardzo szybko ;)

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

Teemo to postać bardzo moim skromnym zdaniem łatwa. Ma tylko 1 ofensywny skill, który jest do harassu jak i do obrony. Polecam składać tak:

Normalne butki > Malady> buty na CC lub berserkery> wit's end'a >mardreda > krwiopijce lub jakieś survi.

Grzyby najlepiej dawać masowo np.[bot] dwa długie krzaki po 4 grzyby razem 8, do ucieczki jak i do dobijania/ slowa.

Teemo potrzebuje mieć wymaxowane W i atak speeda. To wszystko, ok. 15 lvl powinieneś mieć powyżej 2.000 atk speeda.

beznazwy2kopiao.png

Opublikowano

Fajnie fajnie ale albo go robisz pod ad albo ap

Bo mieszanie nie idzie w parze z teemo

Jezeli maja tankow i robia sie pod armora,to rob sie pod ap i spamuj grzybami

Jak maja kruche postacie,magowie czy cos to ad

sstwc.jpg

Opublikowano (edytowane)

http://www.mobafire....n-ap-edge-70227 polecam ten jeżeli chodzi o ap, tylko zamiast Nashor's tooth złóż with's end bo podobno te zęby Nashor'a nie przydają się na teemo.

Osobiście gram na tym buildzie: http://www.mobafire....to-death-103438 z małymi zmianami (bez nashora i zamiast tego kupuje with's end.)

Ps. Ten build co podałeś wyżej jest typowo na tanków stawiasz grzybki i kolesie nie mają nic do powiedzenia ;)

Edytowane przez sebek22

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.