Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zróbcie Coś ! ! !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od pewnego czasu gram w WR i co każdy pokój są hakerzy, wiem że to forum o hakach, ale ta gra jest zabawą a nie denerwowaniem się na hakerów, to nie jest przyjemność grania. Proszę żeby na jakiś czas nie dawać nowych haków proszę.

7330.png

Opublikowano

NO trudno sie mowi nic na hacki nie poradzisz ty myslisz ze tylko tu sa hacki? jest wiecej FOR z hackami ;/

Opublikowano

jest dużo hacków bo dawno update nie było. Po up'ie będzie jakieś 15 na całego WR potem parę dni i haczki znowu :) i się można pobawić

a tak w ogolę to chyba nie wiesz o co prosisz #%(#$@$^& weź lepiej sobie kup metr gumy i się jebnij w łep :P

@edit: nie załączałem jeszcze WR i nie widziałem że jest UP a nie wiem czy hacki bd jeszcze działać(się sprawdzi)

Opublikowano
jest dużo hacków bo dawno update nie było. Po up'i będzie jakieś 15 na całego WR potem pare dni i haczki znowu :) i się można pobawić

a tak w ogolę to chyba nie wiesz o co prosisz #%(#$@$^& weź lepiej sobie kup metr gumy i się jebnij w łep :P

jak byś nie zauważył to update był dzisiaj!

ziomek024c co do proszenia by nie hackować to jest deko śmieszne - wszedłeś na forum o hackach - ludzie będą hakować nadal - wiesz powinieneś jeszcze takie prośby napisać na niemieckich i na jeszcze innych tego typu forach!!!

a i napisz jeszcze do K2 bo to ich gierka i to oni powinni robić porządek z hackerami!! :)

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...