Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedź ExtroMT2

Zbeniu

Jaki typ serwera ma powstać ??  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki serwer ma powsta?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witajcie z tej strony Żbenio

Mam do was takie pytanko a więc chciałbym stworzyć serwer który wam przypadnie do gustu

Tylko Teraz do was pytanie czy to ma być taki serwer 4Fun , PvP , Hard

4Fun : Jest to serwer typu PvP/Exp czyli trochę po expimy wiadomo raty ładne będą myślę że w pare godzin osiągniecie max poziom lub wystarczający na wejście na nowe mapy na nowe przedmioty.

Co do ulepszaczy większość w sklepach ale np na nowe przedmioty miecze epickie to ulepszacz który bendzie dropił .... np z metków na 100++ bossy . Handlarze to itemy do 65lv reszta epików się ulepsza.

PvP: Jest to serwer do zabawy dla zabicia czasu bez expa bez trudu wszystko sie ulpesza odrazu bez ulepszaczy

Wchodzimy dostajemy na start eq na 65 level Pierścien Teleportacji umożliwiający nam Danie Max Levelu Skille P Range Kase.

Hard: Sami pewnie się domyślacie sama nazwa hard ( Trudny ) Co tu pisać cieżki exp ulepszacze jednym zdaniem dla maniaków ;]

Moje Zdanie

Co do mojego zdania myślę ze najlepszym rozwijązaniem byłby serwer 4Fun.

Troche Gracze by sie czymś zajeli.Co sprawiło by przyjemność

zdobywanie nowych przedmiotów odblokowywanie nowych map.Na start eq na 10lv Pierścien Teleportacji gdzie z małtwościa sie przeteleportujemy da nam skile all P

Na Serwerze było by dużo nowośći nowa biżuteria moby dt rangi nowe konkursy odbugowanie ulepszania kd do +9

nowe kd takie jak int , ludu , sila , zreka

Miła atmosfera

Zostawiam wam zdanie jaki serwer mam zrobić a dopiero napisze co będzie dodam ss'y myślę że wam sie spodoba i przypadnie do gustu....Napewno nie będzie to serwer taki jak na każdy ma na plikach denmarka które są lipne.

Jedynie gracza imponują Handlarze że są epiki itp.

Głosujcie jaki serwer mam postawić !!

W Komentarzach i dam wam do głosowania ankiete

Edytowane przez Zbeniu
Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/256509-wasz-wymarzony-serwer-wymiana-zdan/

Tu masz wypowiedzi użytkowników . Poczytaj

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...