Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio coraz czesciej sie spotyka shaco ap. ( ja teraz prawie w kazdje grze widze). Wszyscy tym graja. Ostatnioo mnie wysmial caly team za to ze chce zrobic shaco ad -.-. Dla mnie ap shaco sssie. A co wy o tym mysliscie? O tej nowej modzie?

qkjk.gif?1312334500
Opublikowano

Moim zdaniem Shaco idealnie się sprawuje build na AD i tylko morello na AP. Dzięki czemu masz trochę tego ap, oraz cd. Box> i co dalej na ap? dead, a na ad to z hitów.

Opublikowano

Jeszcze dodam ze Shaco ap ludzie uwazaja za OP bo ma OP dmg z boxow. Lecz to tyle. Ja shaco z BT IE i TF bilem kryty po 700-800 z q. A z AA ok 500. A ap bilem 2k w 5s z boxow tylko tyle -.-. Jeszcze ostatnio spotkalem sie z tym ze ludzie robiacy shaco ad sa wyzywani od noobow. Bo przeciez nie ma takie dmg jak shaco ap -.-

qkjk.gif?1312334500
Opublikowano

Jakiś idiota zapoczątkował te "mode" shaco w ad jest bardzo dobry, bo ten z ap to musi znaleźć takiego idiote żeby wbił w krzaki w których ustawił 7 pajaców, w ad shaco kosi, np klon chociaż ma 75% dmg w gosci ale gdy mamy z 200 ad to nam wychodzi dodatkowe 150 dmg od klona ;D

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

shaco AP najwiekszy szit jaki powstal jak widze jak ktos gra shaco AP az sie z gry chce wyjsc... w team fightach gowno zrobi

jedynie c to firstblood lub double i tyle juz na wiecej nie przyda ci sei twoje ap wrogowie juz puzniej nie dadza sie tak wyfrajerzyc a tak wogle w mid game tylko mzoe prowadzic wrogi team do laleeczek w krzaku a najczeszciej pierwszy leci tank wiec jednym slowem gowno zrobi

15.jpg

Opublikowano

Na poważne gry to only ad. AP można sobie pyknąć normala. Ale to i tak właściwie jest gra 4 v 5. Albo Ci ktoś wejdzie w boxy, albo nie. A jak nie wejdą to czekasz kolejne 3 minuty aż wejdą. W końcu po 7 minutach uda Ci się zdobyć killa, padniesz od pozostałych 4 przeciwników, a w tym czasie twój team przegra 2 teamfigty.

Mnie się za to bardzo podoba shaco ap na dominiona :D

Opublikowano

Wszyscy graja AP i go wychwalają bo dostał buffa na boxy(za dużo pisania)

Ktoś tam wyżej napisał że tylko normale,i tu ma racje.Kto normalny wbije do krzaków przed sprawdzeniem ich na rankedzie?Chyba tylko debil...

Da plays :> zqrkgj10

Opublikowano

Shaco AP to badziewie. Ostatnio spotkałem gościa który, złożył Mejai'a jako pierwszy item (??) i gówno ogarniał. Na chuj dmg z boxów? Nie zawsze mamy czas je postawić, ogólnie shaco AP pada jak szmata, AD sprawdza się znaczniej lepiej a z box'ów i tak bije dużo... (ogólnie potrzebny jest tylko fear). Nie robiłem go nawet trochę pod AP i wyłupiłem 2-3 boxami pół HP Graves'owi.

Opublikowano

Jakiś idiota zapoczątkował te "mode" shaco w ad jest bardzo dobry, bo ten z ap to musi znaleźć takiego idiote żeby wbił w krzaki w których ustawił 7 pajaców, w ad shaco kosi, np klon chociaż ma 75% dmg w gosci ale gdy mamy z 200 ad to nam wychodzi dodatkowe 150 dmg od klona ;D

Nie jakiś idiota tylko Soraka Bot. Wbił Elo 1900 grając w większości AP shaco.