Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] M2Fish + KamerMod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dawnych czasów korzystam z tego FB. Jak jeszcze za free był em2.

Teraz mam takie pytanie,

Czy jeśli używam tego najnowszego M2Fish + KamerModa i mam uruchomionego 2 metka normalnie i zerkam co chwie na trą postać co leci na fb to jest możliwość bana ? GM raczej sie nie skapnie ale automat...

Czekam na odpowiedzi od znawców ;]

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

To miał dobry dzień ;] ja o konto sie nie martwie bo to jest stare konto kumpla tylko oswoje główne.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Dzisiaj GM do mnie napisal takie coś: d

A ja spokojnie z nim pisalem , az w koncu poszedł sobie :P

Trzeba było powiedzieć że na komputerze grał twój brat i że on nie umie pisać :P

Opublikowano

Nie martw się , gm pierw napiszę. Znałem botka , który na każdą odpowiedź na pw , nie ważne przez kogo została napisana , pisał " Nie przeszkadzaj , jestem zajęty !"

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Up , znam to :) Ale to nie teraz , jakiś czas przed aktualizacją miałem to :D

A Gm nie pierwszy i nie ostatni na Almanach na Ch2 pisze coś do mnie :) Olać to :)

bann jest mozliwy nawet jak gm do cb nie napisze poniewaz banuje system metka po zlowieniu jakiejs wiekszej ilosci ryb wiem to od znajomego gm-a i sam lapnalem 3 bany na 3 konta z systemu bez zadnej gadki z gm-em

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png