Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mentor Koordynator i Elita

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Podjelismy decyzje o stworzeniu nowej rangi. Mentor Koordynator. Osoba z tą rangą będzie odpowiedzialna za nadzorowanie mentorów, wskazywanie dla nich drogi i nazdór nad działem. Z czasem znaczenie tej rangi będzie większe. Naszym typem jest Wredna.

Dodatkowo pragnę poinformować w kwestii formalnej o nadaniu rangi elita dla Mounthainsa, kiedy emocje opadają należy podziękować za wielki wkład w rozwój mpcforum.pl

K.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Kokosz, w końcu przemyślałeś swoją " pochopną " decyzję i zrobiłeś co należało ;)

Wredna - odpowiednia osoba.

Mou - należało się.

To tyle.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Bardzo dobra decyzja

Mou - elita jak najbardziej należała sie

wredna - ok, ale myślę ,że to x070x powinien być na tym stanowisku

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Witam,

Podjelismy decyzje o stworzeniu nowej rangi. Mentor Koordynator. Osoba z tą rangą będzie odpowiedzialna za nadzorowanie mentorów, wskazywanie dla nich drogi i nazdór nad działem. Z czasem znaczenie tej rangi będzie większe. Naszym typem jest Wredna.

Dodatkowo pragnę poinformować w kwestii formalnej o nadaniu rangi elita dla Mounthainsa, kiedy emocje opadają należy podziękować za wielki wkład w rozwój mpcforum.pl

K.

A podziękujecie nam kiedyś za moderacje forum? ;>

gz Mou.

w83od2.jpg

Opublikowano

A podziękujecie nam kiedyś za moderacje forum? ;>

Kpisz sobie?

Znam osoby, które wywalono bez słowa. ;)

Ani "dzięki", ani "ch*j ci w d*pe". ;)

@top

gz. słuszny wybór.

rydah for life

Opublikowano

Spoko, dać taką rangę komuś kto poświęca się dla innych for i cały czas zlewa mpc. Gratulacje.

Jeżeli ktoś chce więcej info to pisać pw.

Co do mounthainsa: Należy mu się za to co zrobił na forum, a zrobił naprawdę dużo.

.

Opublikowano

Muszę się zgodzić z Thtsn'em. Liderem grupy osób, która ma dawać przykład innym, nie może być ktoś, kto nie jest wierny jednemu forum.

Ranga Mentor- pasuje w sam raz. Sam się z tym zgodziłem. Lecz do koordynatora możecie wziąć już kogoś innego. Dla przykładu np. botek by się świetnie spisał. ;)

Co do Mou, to oczywiście gratuluję. ;)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Co do Mouthains'a - a nie mówiłem? :D

A Wrednej nie znam, więc się nie wypowiadam. Bardziej odpowiednią osobą byłby ktoś kogo każdy zna.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Mou is good, ale (bez obrazy) Wredna się nie nadaje, ponieważ udziela się tylko w jednym dziale. Koordynator musi być dla kogoś kto bardziej ogarnia mpc.

@down

definitywnie?

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Mou is good, ale (bez obrazy) Wredna się nie nadaje, ponieważ udziela się tylko w jednym dziale. Koordynator musi być dla kogoś kto bardziej ogarnia mpc.

Spokojna głowa, koordynator mentorów jest wspierany przez wszystkich GM - właśnie się poznają :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Tak jak już pisałem, lecz miałem problemy z netem i się nie udało.

Wredna to bardzo dobry wybór, ponieważ zawsze pisze szczerą prawdę i należy się jej owa ranga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...