Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Mam pytanie prosze pomocy :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gralem do niedawno na ghbsysie ale juz skonczylem usunolem wszytko . Czy moge dostac bana jak nie uzywam haxów ?

Największa pompa w grze to

SG556 MARK II

PERMAMENT ;)

Opublikowano

jak używałeś go nierozważnie i ktoś Cię nagrał i zreportował to tak...to, że usunąłeś plik .exe z kompa nic nie da..musiał byś zrobić format kompa żeby było czysto 100% ;)

ale jak używałeś chamsy, wallhack itp z głową to się nie martw ;)

ehh.:)

Opublikowano

Usunąć hack to ci nic nie da, ja zawsze jak miałem jakieś haksy na kompie reinstallowałem system aby się pozbyć wszelakich śladów :)

PREFIKS -.-

Opublikowano (edytowane)

Możesz nie musisz ale ja bym ci radził jak pozostali zrobić formata będziesz miał większą szanse na nie dostanie bana a twojemu compu też to dobrze zrobi

Edytowane przez tomek@
Opublikowano

Za samo nie używanie hacków o bana się nie musisz bać, ale lepiej gdybyś usnął wszystko co jest związane z hackami na twoim kompie czyli po prosty czysty format komputera Ci z pewnością pomoże.

Specjalista
Opublikowano

niekoniecznie format, ccleaner załatwi sprawę

ale i tak pewnie dostaniesz bana bo GA ma dużo funkcji i napewno użyłeś kiedyś jakiejś widocznej, ktoś nagrał i masz lipe

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Powiem ci tylko tyle,że jeżeli są na ciebie game logi to nawet format ci gówno da.

Pamiętaj NEXON potrafi zbanować za logi nawet po dłuższym czasie

Ok. Macie lubie. T?mat do zamkniecia

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...