Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mial ktos hacked account przez uzywanie tych hackow csv lub ultimate ? bo mi sie to pierwszy raz zdazylo ( komp sweizo po formacie ) , kuzyna 2 razy hackneli , a tez ma czystego kompa ... wydaje mi sie ze keylogger w nich jest ale nic jeszcze nie wiadomo , nie ma 100% pewnosci ...

Opublikowano

ultimate sam robilem -.- a CSV niema keyloga napewno, to z Twojej winy, nie trzało szukać po googlach "dekaron free dupe hack" albo podawać gdzieś passy na jakiś stronach "bo przez www zrobisz se itemy"

2006-2010

Opublikowano

masz mnie za kretyna ? myslisz ze szukam po googlach hackow ? wchodze tylko na sprawdzone strony ! pisze bo moze ktos sie juz mial taki problem ... NIE NAPISALEM ZA NA 100% sa jakies keyloggery w tym , ani ciebie , ani gawrona nie podejrzewam ( gawron to wporzadku gosc ) ...

Opublikowano

Nie ma żadnego keyloggera w tych hackach. Albo komuś podałeś passy do konta albo do maila. Widocznie cie koledzy w uja robią a ty im wierzysz. Passy sa tylko dla ciebie i nikomu sie ich nie podaje.

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano

juz sie wszystko wyjasnilo . ja i kuzyn mielismy te same virusy ;D ( kopiowalem od niego pare rzeczy ) dzis skanowalem hijackthis , nortonem i malware i sie wyjasnilo ;D