Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Podajcie mi jakiegoś hacka do BF3

sylwekboss1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukaj na forum, to nie boli.

Aktualnie u nas nie ma żadnego cheata lecz to się może wkrótce zmienić

W dziale obowiązują odpowiednie prefixy:

[Cheat] - Hack

[Q] - Pytanie, problem, szukam

[News], [info] - Newsy, informacje

[Tut], [VideoTut] - Tutorial, Videotutorial

[Dyskusja] - Rozmowa na dany temat

w83od2.jpg

Opublikowano

Coś czuje, że cziterom w tej grze się nie uda. Mają dobre zabezpieczenia, a w grze widziałem tylko 1 aimbota ;)

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Nawet jak i tak właczysz PB szybko cie zbanuje. Grałem wczoraj na francuskim serwerze ( ping 70-) i w ciagu Operacji Metro zbanowalo ok 20 graczy.

Opublikowano

Nienawidzę takich jak sylwekboss1000 bo rejestrują się tu tylko po to żeby znaleźć cheaty i to jeszcze do tak pięknej gry ja BF 3 :angry:

Popieram Cię w 100% uważam że haki powinny być wyłącznie do gier darmowych.

eca1f2e282f14.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja widziałem wiele haków nawet kolesia który w ciągu rundy nabił 900 000 expa i zabił ponoć 240 ludzi kinąc 6 razy i szczerze nie lubie hacków na tej grze fajnie się gra bez nich a tacy ludzie ją psują i zniechęcają prawdziwych graczy zrozumiał bym well hack ale aim bot to juz przegięcie strzela w góre i pociski Ciebie trafiają kicha jak nic :/ i oni nazywają siebie pro hehe dobre Pro ale Noobki :/

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

A tam gadacie ja lece na bocie platnym caly czas i jeszcze niemam bana niewykrywalny 10000% tylko placisz za niego vip masz nawet 20 opcji na nim nawe 1 hit 1 kill :D

Opublikowano

@up: I jesteś z siebie dumny ^^ ? bo grać to ty raczej nie potrafisz.

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

Wiecie kto ściąga hacki ? Ludzie nie potrafiący się cieszyć grą ja osobiście nie popieram hacków.. ale tylko do BF 3 itp.. np. metin2, nostale i inne gówna, ok wisi mi to..

Chcesz być ogar? To napier.... 24h na dobe w BF.

Procek: AMD Athlon X2 II 3.3GHz OC < do wymiany na phenoma >

RAM: 2GB DDR3

Grafika: HD Radeon 4870 1GB

Zasilacz: ATX POWER SUPPLY 420W

MOBO: Asrock N68C-S UCC

Opublikowano

Wiecie kto ściąga hacki ? Ludzie nie potrafiący się cieszyć grą ja osobiście nie popieram hacków.. ale tylko do BF 3 itp.. np. metin2, nostale i inne gówna, ok wisi mi to..

Chcesz być ogar? To napier.... 24h na dobe w BF.

Hmmm, nie popierasz hacków ale tylko do BF3? a niby czemu to?. Niektórzy wolą te "gówna" od gier po 120 zł, a ty, hackując tam psujesz im zabawę z grania, więc Twoja postawa jest żałosna.

Żeby nie było, zastanówcie się czy warto grać na czitach i myśleć że jest się 'pro' a w rzeczywistości być gorszym od gracza który gra w BF z wyłączonym monitorem.

Wasyl654.png

2pacr.png

Opublikowano

ja gram bez hacków na BF3 jest fajnie jednak jak trafi się jakiś aim bot to jest lipa jescze się nie wychylisz a już giniesz :/ noobiarstwo że niewiem nie mówie że jestem pro jednak grać umiem i idzie mi nie najgorzej choć na początku ciężko się przyzwyczaić bo tło się zlewa i nie dostrzega się postaci jednak z czasem się człowiek przyzwyczaja i jest git mimo to najleprza faza jest jak typ ma chaki a ty go zabijesz to musi mu ciśnienie bić po uszach :P hehe jednak jak by nie było hacków grało by się lepiej albo niema nikt albo powinni mieć wszyscyżeby były równe możliwości i szanse :)

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Bosz.. żeby grać na hakach w tak zajebistej grze... to trzeba nie umieć grać żeby pobierać haki i grać na nich żeby była radocha z tego..

Tomee17.png
Opublikowano

Dla wszystkich- którzy narzekają na haxy!

Słuchajcie, nikt Wam nie każe na forum siedzieć jak i udzielać się w takich tematach jak ten!

MPCforum... Jest to forum o czitach, botach, haxach itp. Jeżeli Wam coś nie pasuje w tematyce forum- nie wypowiadajcie się!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Niestety, ale na MPCforum narazie nie ma żadnego hacka do BF'a 3

Opublikowano

@up: my nie mówimy że "hacki" są złe, Ja mówię że używanie ich w bf3 jest nie opłacalne i ten kto ich używa musi być niezłym desperatem który nie radzi sobie z grą i musi użyć tego shitu.

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

Słuchajcie, nikt Wam nie każe na forum siedzieć jak i udzielać się w takich tematach jak ten!

MPCforum... Jest to forum o czitach, botach, haxach itp. Jeżeli Wam coś nie pasuje w tematyce forum- nie wypowiadajcie się!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A ile ty masz lat 2 nie umiesz myszką celownikiem nakierować na przeciwnika i wcisnąć fire no chyba żę z wykonywaniem powyżej jednej czynności masz proble to współczuje na kiblu bo pewnie przestajesz oddychać by się wysr(Załatwić)ać wolność głosu żyjemy w wolnym kraju a hacki wole do wolfteama niż do bf3 w wolfie przesadzają do gry broń kupować żeby grać lepiej hacka na bron nie musisz kupować jednej albo każdej z osoba kupisz lub ściągniesz hack i masz wszystkie bronie a tu co za problem nabić na bf3 luzik :)

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Główny nacisk na "Jeżeli Wam coś nie pasuje w tematyce forum- nie wypowiadajcie się!" niby czemu mamy się nie wypowiadać? jest to forum i każdy może głosić swe poglądy na dany temat. Trudno, jest to forum o czitach itd, ale na tym pod forum są też inne tematy, czyż nie?.

Tak jeszcze ze swojej strony dodam, że strasznie się czyta Twoją czcionkę. Tematyka forum mi nie pasuje ale siedzę tu ze względu na to, że mogę komuś pomóc w sprawach technicznych, pomogłem wielu osobom, na PW czy na GG.

A czy Twój post miał sens? skomentowałem Twoje śmieszne myślenie (wychodzi na to że jestem nietolerancyjny, ale cóż), jesteś moderatorem, a Twoja postawa to "Nie podoba się? nie piszcie" - tak jak wspominałem, każdy ma prawo do wolności słowa.

Co do czcionki, pisz sobie jaką chcesz, tyle że dałem Ci wskazówkę że ciężej się czyta, to co piszesz. Szczególnie dłuższe wypowiedzi, wszystko się zlewa.

Wasyl654.png

2pacr.png

Opublikowano

Bardzo dobrze, że pomagasz.

Ale nie pisz, proszę, zbędnych postów w temacie, w którym jeden z userów pyta o haczek do gry (w tym wypadku Battlefield), że hacki są takie a takie.

Czcionką pisze taką jaką chce, bo mi się tak podoba ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...