Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Gra się wyłącza

bajeczniak5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam taki problem, gdyż mam ogólnie dobrego kompa i battefield 3 świetnie działa nawet na ultra bez spadku fpsow świetnie chodzi, ale jak gram na multiplayer to po prostu po jakis 5 minutach sie wylacza i nic po prostu sie wylacza :/

Nie obrazę się czy mi dasz plus czy minus ale zbieram +. Więc rób co chcesz ;)

Opublikowano

Błąd jest taki Battlefield 3 przestał działać i się wyłącza komputera wina to to raczej nie jest, no bo jak mówiłem 0 ścin na ultra. Jakby co to reinstall juz robiłem nic nie dało :/

Opublikowano

Graj na srednich detalach i wszystko powinno być ok.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

Pograłem na średnich długo z godzine i po jakimś czasie taki sam błąd nie wiem jak bedzie potem ale już raz znów taki miałem na mid wiec może ktos ma jeszcze pomysły jakieś ?

Opublikowano

Szczerze mówiąc, to ja bym na twoim miejscu formata trzasnął. Niby nic wielkiego, ale winda odwala czasem i taki formacik mi bardzo często pomaga.

Opublikowano

Komputer mam od paru dni więc to chyba nic nie da jednak na medium się nie wyłącza ale na wysokich tak, ale powie mi ktoś czemu ?? Na wysokich chodzi tak jak na srednich ale sie wylacza wie ktoś może czemu ?? :/

Opublikowano

Zaktualizuj sterowniki do karty graficznej i sproboj w programie Origin klaknac prawym na BF3 i wcisnąć napraw instalacje , powinno pomoc.

26238716.jpg

Opublikowano

Lubiany komputer zakupiony pare dni temu a procesor 3.2 ghz więc to chyba nie tak dużo żeby nie uciągnęło chłodzenie, a np. przy innych grach GTA IV czy takie rzeczy nie ma mowy żeby się coś działo na najwyzszych detalach :/

@Edit

jeszcze z tego co zauważyłem na single player się na wysokich nie wyłącza tylko na multi..

Opublikowano

Procesor : AMD Phenom ii x4 840 3.2ghz

Karta Graficzna : Geforce GTX 550 Ti

Ram:4 gb

System:Windows 7 x32

Płyta główna:Asus M4N68T LE V2

Opublikowano

Zaktualizuj sterowniki karty graficznej.

Usuwałeś dopisek ™ z głównego folderu gry ? jak i w rejestrze ?

Może po prostu coś Ci się grzeje. Kartę jak i proc. masz dobrego ale może zasilanie ?

Jeśli nie to najwyraźniej jest to błąd gry, więc musisz poczekać na Patcha

veteran-icon-bf2.pngveteran-icon-bfbc2.pngveteran-icon-bf3.pngveteran-icon-bfheroes.pngveteran-icon-bfp4f.png

Gawrosz-PL.png

Opublikowano

Mi też tylko na multi się wyłączał, zainstalowałem na nowo BF'a 3, zaktualizowałem sterowniki do karty graficznej, i teraz mi wszystko śmiga na największych detalach. Spróbuj tak zrobić powinno pomóc.

Zbieram

add.png

1320916907-U215643.png

Sygna by Baksiu

Opublikowano

Reinstallowałem, a sterowniki do karty aktualizowałem przed włączeniem gry samym jak tylko zainstalowałem, a co do zasilacza to Qoltec 520w. spróbuje te łatki i inna przeglądarkę :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...