Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Myszka wariuje

buli95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odkąd ściągnąłem Siro dinnarbota moja myszka zaczęła wariować :D.Mianowicie same klikają mi się przyciski (prawy i lewy) co utrudnia jakąkolwiek pracę na komputerze. Do tego co jakiś czas klawiatura wstukuje mi przyciski (najczęściej q,e,d,f). I co ciekawsze uaktywnia mi się to tylko gdy kliknę lewy przycisk myszy. Moja myszka to Microsoft Sidewinder X8, sterowniki do niej są wgrane. Jeżeli to jeszcze może pomóc to mam win7 x32.

PS. Oczywiście skanowałem komputer 3x (nod32) wykryło za 1 razem 3 wiry ale problem nie ustąpił.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Sprawdź czy nie uruchamiają Ci się jakieś podejrzane

rzeczy.Oczywiście to wpisujesz w "Uruchom"

Możesz również sprawdzić czy nie widzisz jakiś

podejrzanych procesów włączając menadżer zadań,

ALT + CTRL + DELETE

Ewentualnie przeskanuj komputer jakimś combofix'em i tak dalej.

Jeżeli ty nie masz szacunku do mnie,ja go nie mam do Ciebie

Opublikowano

Zaraz wszystko posprawdzam. Pytanie: jeżeli przywrócę system do 1 listopada coś to pomoże?

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

myszka super czytałem o niej w CD-A , i to raczej nie jej problem . Może ddl sirosa sam wciska ci jakieś przyciski ? tzn dinarbot takjakby sam się uruchamia i używa tych przycisków oraz myszki

02.11.2011 To data dodania bota od sirosixa przywracanie systemu powinno pomóc ale dobrze by było usunąć dinarbota i wgl wszytkie hacki . Potem sb pobierzesz ponownie .

3007.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...