Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Mentorzy", a podania.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako iż nie mogę się wypowiadać w sugestiach (jeszcze), napiszę tutaj moją krótką sugestię.

Prosiłbym, aby mentorzy nie mogli wybierać sami siebie na kandydata. To jest już jakby takie chwalenie się, czyli coś, czym mentor nie powinien się cechować.

Po prostu chodzi mi o to, że np. mentor nie może napisać sam na siebie temat (jak to robi większość), ale żeby zrobiły to inne osoby.

Tak wiem, wiem. Zaraz powiecie, że zaczną się układy, itd. itd. Przynajmniej "symbolicznie" jest jakiś sens.

Ale weźcie, nie tak mocno.

Opublikowano

Co to za różnica, jak komuś zależy to złoży aplikacje, a jak tą opcje zablokują, to wybierze tryb: kumpel - kumpla.

Opublikowano

Właśnie, co za różnica, kto zgłosi kandydata ?

To userzy i administracja decyduje, wystarczy zajrzeć w posty i wiadomo czy pomaga.

A jak pomaga, ale osoby którym pomaga nie czują potrzeby zgłoszenia go na mentora, to już mu się On nie należy, tak ?

Bezsens.

52287137559562145640.png

Opublikowano (edytowane)
A jak pomaga, ale osoby którym pomaga nie czują potrzeby zgłoszenia go na mentora, to już mu się On nie należy, tak ?

Dokładnie. Mentor nie powinien wybierać sam siebie. Inni powinni wybierać mentora.

Chciałbym jeszcze dołożyć, że osoby, które NAPRAWDĘ zasługują na mentora zostały zgłoszone przez osoby trzecie, i na pewno nie po koleżeńsku :)

Edytowane przez ogury

Ale weźcie, nie tak mocno.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...