Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pytanie ponieważ chcę zrobić mapę survival i mój pomysł jest taki żeby była malutka wyspa około 5x5 a dookoła lawa tam wszystko co potrzebne do przetrwania czy była taka mapa? Jak możecie piszcie swoje propozycje jaką mogę zrobić mapkę surv

Opublikowano

sky blok wiem ale w tej będzie trzeba kopać w dół żeby zdobyć jakieś minerały lub żeczy ze skrzyni

Opublikowano

dobra powiem dokładnie co planuje wyspa otoczona lawą i tylko płaski dirt

trzeba kopać i 1 co się znajdzie to większa komnata ze skrzynią z kamienny mieczem spawnerem zombie i 1 dużym drzewem

wymyśliłem już kilka oryginalnych wyzwań zaczynać się będzie na poziomie y 12 (około) i zbudować dom z oknami (piasek też się znajdzie) na poziomie 110+

dalej się będzie wymyślać z czasem... :)

Opublikowano

Jeśli masz takie pomysły to spróbuj zrobić taką mapę w MCEdit lub w WorldEdit, wstawisz na MPC i będzie fajnie. Przyznam, dobrze kombinujesz z mapą, ale twoja ortografia mnie poraża

Opublikowano

Jeśli masz takie pomysły to spróbuj zrobić taką mapę w MCEdit lub w WorldEdit, wstawisz na MPC i będzie fajnie. Przyznam, dobrze kombinujesz z mapą, ale twoja ortografia mnie poraża

up robię właśnie. Co masz do mojej ortografii są ludzie którzy... albo wole nie mówić bo boje się jak ICH nazwiesz...

jak możecie dodajcie coś od siebie co mogę zrobić w tej mapie