Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam taki problem.

Kiedy loguję się na mój serwer za 1 razem po uruchomieniu serwera wchodzę normalnie,

lecz gdy kliknę rozłącz, i próbuje ponownie loguje się i na pobieraniu terenu stoi a po chwili wyskakuje Connection Lost Timed Out. Po ponownym wyłączeniu i włączeniu serwera znów się połączę i potem dzieje się to samo. Włączenie ponownie minecrafta nic nie pomaga. Mam minecrafta 1.8.1. Za każdą pomoc dam +

Błąd wyskakuje tylko na 1 użytkowniku mam OPa nie jestem zbanowany itp

Na dodatek wyskakuje błąd Can't keep up! Did the system time change, or is the server overloaded? co 2 sekundy ramu ma dość 2GB.

Kiedy chcę się ponownie połączyć przy wbieraniu serwera pisze Can't reach serwer

Edytowane przez mody1996
Opublikowano

Albo to co up , albo odpal od nowa MineCrafta jeżeli nie lubisz czekać . Niestety czym jest to spodowane , nie wiem :/

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano (edytowane)

Z tego co wiem jest to wina buga który jest w minecraft 1.8 i ma być poprawiony w 1.9.

Mam nadzieje że pomogłem.

Pozdro kwiatuszyn

Edytowane przez kwiatuszyn
Opublikowano (edytowane)

Up serwer stoi na VPS linux Debian 6 32 i takie coś się dzieje, a na win 7 32 chodzi bardzo dobrze. RAMU jest tyle samo a nawet więcej. Beans i kolega niżej po odczekaniu nawet 10min oraz restart minecrafta nic nie pomaga. W konsolce wyskakuje tylko jeden błąd :

Can't keep up! Did the system time change, or is the server overloaded?

Inne osoby zostają wywalone po pewnym czasie z serwera.

Zamierzam zainstalować jave 7

Jakieś pomysły?

Pozdrawiam

Edytowane przez mody1996